Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τελειώνει άμεσα του Σα στη Γουλβς

Τελειώνει άμεσα του Σα στη Γουλβς
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 - 11:05

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Τόμας Βατσλίκ και είναι πλέον απολύτως καλυμμένος, στον «άσο». Ο Τσέχος τερματοφύλακας ήρθε, υπέγραψε, ανακοινώθηκε και είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του Ζοζέ Σα, κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Την ώρα που αυτά συμβαίνουν στον Πειραιά, ο Πορτογάλος αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στο Νησί, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, στη Γουλβς.

Αναφορές από την Αγγλία, αλλά και πληροφορίες από την Ελλάδα, κάνουν λόγο για άμεσες εξελίξεις και σε αυτό το θέμα. Δηλαδή… σήμερα. Δεν αποκλείεται δηλαδή ακόμη και σήμερα, να δούμε τον Ζοζέ Σα να ταξιδεύει στην Αγγλία και το Γουλβερχάμπτον, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, με τη φανέλα της βρετανικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται, έτσι, να τελειώσει άλλη μία μεταγραφή, στην Πρέμιερ Λιγκ! Ο Ολυμπιακός, ο μοναδικός Σύλλογος από την Ελλάδα, που έχει γίνει, πλέον, σταθερός «τροφοδότης» ποδοσφαιριστών σε αγγλικές ομάδες. Ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κάνουν καριέρα εδώ, στο λιμάνι και συνεχίζουν να λάμπουν και στα βρετανικά γήπεδα, στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου…

Διαβάστε επίσης