Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Πέπε «ψήνεται», ο Ολυμπιακός θα το έκανε, η Γκιμαράες… τα δικά της

Ο Πέπε «ψήνεται», ο Ολυμπιακός θα το έκανε, η Γκιμαράες… τα δικά της
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 - 16:04

Τα οικονομικά δεδομένα στο ποδόσφαιρό μας δεν επιτρέπουν, δυστυχώς ούτε από τον Ολυμπιακό, μεταγραφές επιπέδου… 10 εκ. ευρώ. Ο Θρύλος, η μόνη ελληνική ομάδα, η οποία μπορεί να βγάλει τέτοια ποσά από τα ταμεία της, θα το έκανε μόνο σε εξαιρετική περίπτωση, για να πραγματοποιήσει μία τεράστια μεταγραφή. Και όχι για να πάρε το 50% των δικαιωμάτων, ενός εξαιρετικού ποδοσφαιριστή είναι η αλήθεια, αλλά νεαρού και φέρελπι. Ο Θρύλος δεν μπορεί (ή μάλλον δεν θέλει) να πληρώσει 10 εκ. ευρώ… ακατέβατα, που ζητούν οι της Γκιμαράες, για τον Έντουαρντς.

Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να χωρέσει τον Πέπε, σε μια συμφωνία για τον Μάρκους Έντουαρντς, την ώρα που η Γκιμαράες επιμένει για… υπέρογκα ποσά. Και την ίδια ώρα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν κατάφερε ούτε φέτος να «κολλήσει» εδώ και να δείξει πράγματα, τα οποία θα τον καθιστούσαν απαραίτητο στο ρόστερ, δείχνει να «ψήνεται» για να γυρίσει στην πατρίδα του.

«Θα ήταν τιμή μου να επιστρέψω», δήλωσε στην O’ Jogo ο Πέπε, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι… δεν έχει θέση στον Ολυμπιακό και θέληση να το παλέψει άλλο, να μείνει εδώ. Ο Ολυμπιακός δεν θα δώσει «έτσι» τον παίκτη. Όπως και η Γκιμαράες (και η κάθε Γκιμαράες) κοιτάζει το συμφέρον της, έτσι και ο Ολυμπιακός κοιτάζει το δικό του. Απλά τα πράγματα.

Διαβάστε επίσης