Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Μετά τον Ονιεκούρου, φουλάρει και για μπακ

Ολυμπιακός: Μετά τον Ονιεκούρου, φουλάρει και για μπακ
Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021 - 00:36

Για εξτρέμ και αριστερό μπακ «καίγεται» ο Ολυμπιακός και δείχνει να βάζει και τις δύο υποθέσεις στην τελική ευθεία. Ο Χένρι Ονιεκούρου θα είναι ο παίκτης που θα κληθεί να κάνει τη διαφορά στους ακραίους χαφ και από τη στιγμή που τελειώνει αυτή η υπόθεση, το βάρος θα πέσει στο δεύτερο κομμάτι.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ έρχεται στην Ελλάδα το πρωί της Κυριακής για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό και είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Θρύλο. Έχει την ποιότητα και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει από εκείνον το κάτι παραπάνω. Εξτρέμ έχει ο Ολυμπιακός, αλλά ήθελε έναν με διαφορετικά στοιχεία και με μεγάλη ποιότητα. Και αυτό το πακέτο δείχνει να το έχει ο Ονιεκούρου.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που το θέμα του εξτρέμ δείχνει να κλείνει (για αρχή), ο Ολυμπιακός τρέχει και άλλες υποθέσεις, όπως αυτή του αριστερού μπακ. Μία θέση που είναι δεδομένο πως ο Μαρτίνς θέλει άμεσα παίκτη, ενδεχομένως με μεγαλύτερη εμπειρία από τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως από τη στιγμή που ο Μολδαβός αριστερός μπακ έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τη Νέφτσι στο Αζερμπαϊτζάν, δεν υπήρχε «έτοιμη» λύση και έτσι προκρίθηκε η συμμετοχή του Παπέ Αμπού Σισέ.

Αυτό, όμως, είναι ένα ρίσκο που πάρθηκε μία φορά. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται άμεσα αριστερό μπακ που να ανεβάσει κι εκείνος το επίπεδο της ομάδας και να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Στον Ολυμπιακό το παλεύουν, έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, όπως εκείνη του Πολωνού Αρκάντιους Ρέτσα της Αταλάντα ή εκείνη του Κολομβιανού Γιοάν Μοχίκα της Χιρόνα.

Κάπως έτσι, από τη στιγμή που τελειώνει του Χένρι Ονιεκούρου και μέχρι να προκύψει κι άλλη μεταγραφή, ο Ολυμπιακός φουλάρει για αριστερό μπακ που θα μπορεί να μπει άμεσα να βοηθήσει την ομάδα. Άλλωστε, παίζονται πολλά τώρα στα προκριματικά. Ο Θρύλος πέρασε τη Νέφτσι και ακολουθεί η Λουντογκόρετς, ενώ εφόσον όλα πάνε καλά, υπάρχει άλλος ένας γύρος, αυτός των πλέι οφ...

Διαβάστε επίσης

Μασούραρος! (video)

Μασούραρος! (video)

Ο Έλληνας εξτρέμ έκανε την αρχή για φέτος και σκοπεύει να συνεχίσει το ίδιο δυνατά...