Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Στα δικά του πόδια η πρόκριση (video)

Ολυμπιακός: Στα δικά του πόδια η πρόκριση (video)
Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021 - 01:14

Πίσω του έχει αφήσει ο Ολυμπιακός τη Νέφτσι και την πρόκριση. Δεδομένων των συνθηκών, ήταν σημαντική επιτυχία. Πλέον, όμως, υπάρχει νέος αντίπαλος και είναι η Λουντογκόρετς.

Η ομάδα από τη Βουλγαρία απέκλεισε τη Μούρα (Σλοβενία) με το 3-1 στον δεύτερο αγώνα και είναι το δεύτερο εμπόδιο που μπαίνει στο δρόμο του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Champions League.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσεγγίσει και αυτά τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο. Και θα πρέπει να είναι ακόμη πιο καλός και ουσιαστικός αν θέλει να κάνει το καθήκον του και εδώ και να βρεθεί στα πλέι οφ.

Δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια με τους Βούλγαρους. Έτσι κι αλλιώς, όλα αυτά τα παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο, θέλουν και χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Δεν θέλει πολύ να την «πατήσεις». Και ο Ολυμπιακός καλείται, εκ νέου, να δώσει μεγάλη προσοχή, σεβασμό και να μην υποτιμήσει τη Λουντογκόρετς. Δεν το έχει κάνει επί Μαρτίνς με καμία ομάδα, δεν θα το κάνει ούτε τώρα.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, αλλά η μπάλα και η πρόκριση είναι και εδώ στα πόδια του Ολυμπιακού. Ο σοβαρός, ο καλός Ολυμπιακός, μπορεί να περάσει και τη Λουντογκόρετς...

Διαβάστε επίσης

Μασούραρος! (video)

Μασούραρος! (video)

Ο Έλληνας εξτρέμ έκανε την αρχή για φέτος και σκοπεύει να συνεχίσει το ίδιο δυνατά...