Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απογείωσέ τον!

Απογείωσέ τον!
Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021 - 10:42

Ο Ολυμπιακός αναλώθηκε δύο καλοκαίρια να ψάχνει τον… αντι-Ποντένσε. Το έχουμε εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ αυτό, όταν μας φεύγει ένας παιχταράς και θέλουμε έναν παιχταρά στη θέση του, τον λέμε «αντι-τάδε»… Εν προκειμένω ήταν ο Ποντένσε. Ε, λοιπόν και αυτό το φρόντισε ο Ολυμπιακός. Να μην χρειαστεί να ψάξει τον «αντι-τάδε» για τα επόμενα χρόνια. Και να μην χρειάζεται να ψάχνει άλλο, για τον εξτρέμ που θα απογειώσει την πτέρυγα του Θρύλου… Τον βρήκε! Τον λένε Χένρι Ονιεκουρού και είναι έτοιμος να το πάει σε… άλλο επίπεδο!

Μεγάλη κουβέντα να μη λέμε, αφού όλα αποδεικνύονται στο γήπεδο. Αλλά έχουμε δει πολλά πράγματα, από τον Ονιεκούρου, σε δράση, για να ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε. Ξαναλέμε, το γήπεδο είναι που θα «μιλήσει». Εκεί θα πρέπει να «τα πει» ο Νιγηριανός παιχταράς. Αλλά με βάση όσα έχουμε εισπράξει, έως τώρα, από τον Ονιεκουρού, οι ΓΑΥΡΟΙ όχι δεν θα νοσταλγήσουν ξανά τον Ποντένσε, αλλά θα… παρακαλάνε να μην εμφανιστεί ομάδα από μεγαλύτερο πρωτάθλημα, να πάρει τον Νιγηριανό.

Ντριμπλαδόρος, γκολτζής, μοιράζει ασίστ, κάνει ωραία σόλο με την μπάλα στα πόδια… Τελειώνει φάσεις, φτιάχνει φάσεις, είναι διαδραστικός και με την εξέδρα, έχει ωραίο στιλ παικτικά… Μεγάλη κουβέντα να μη λένε, ξανά, αλλά προβλέπεται οι ΓΑΥΡΟΙ να τον… λατρέψουν! Ο Νιγηριανός έχει όλα τα φόντα να γίνει ένας από τους αγαπημένους της εξέδρας, αν όχι ο… αγαπημένος. Βαριά κουβέντα, με Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί στην 11δα, αλλά… ο Ονιεκουρού το ‘χει. Το ‘χει πολύ και είναι έτοιμος να δώσει αυτά που η ομάδα ψάχνει!

Διαβάστε επίσης