Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σειρήνες» και για Καμαρά από Γαλλία

«Σειρήνες» και για Καμαρά από Γαλλία
Σάββατο, 7 Αυγούστου 2021 - 16:07

Είναι από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει με τη βελτίωση που έχει από την πρώτη του ημέρα στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Μαντί Καμαρά.

Ο μέσος από τη Γουινέα έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο όμως και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συμμετέχουν κάθε χρόνο οι «ερυθρόλευκοι».

Κάτι το οποίο δεν έχει περάσει απαρατήρητο και υπάρχουν ομάδες από την Ευρώπη οι οποίες έχουν βάλει στο... μάτι τον παίκτη του Ολυμπιακού.

«Ζεστό» ενδιαφέρον έχει δείξει η Νάπολι, έχοντας μάλιστα και κάνει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, όμως το ποσό που άκουσε η ομάδα του Πειραιά δεν ήταν αυτό που ήθελε.

Από εκεί και πέρα οι Ιταλοί ανέφεραν σε δημοσιεύματά τους πως υπάρχουν και ομάδες από τη Γερμανία οι οποίες θέλουν τον Καμαρά. Χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάτι επίσημο, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Παράλληλα, δημοσιεύματα από τη Γαλλία επίσης αναφέρουν πως υπάρχουν ομάδες από τη Ligue 1 οι οποίες τον Καμαρά στη λίστα τους.

Δημοσιεύματα τα οποία έχουν λογική, αφού ο Καμαρά έχει βελτιωθεί αρκετά αυτά τα χρόνια και έχει ξεχωρίσει μέσα από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης