Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα τροπή, από τη Sun: «Έτοιμο το deal Ολυμπιακού-Γουλβς για Σεμέδο»

Νέα τροπή, από τη Sun: «Έτοιμο το deal Ολυμπιακού-Γουλβς για Σεμέδο»
Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 - 14:50

Καταιγισμός πληροφοριών από το Νησί για την πιθανή μετακίνηση του Ρούμπεν Σεμέδο στην Αγγλία και δη στη Γουλβς, από τον Ολυμπιακό. Τα σενάρια διαδέχονται το ένα το άλλο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι οποίες έρχονται από την Αγγλία, αναφέρουν ότι το deal ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ομάδα του Γουλβερχάμπτον είναι κοντά στο να επιτευχθεί. Και πως ο Πορτογάλος ετοιμάζεται να μετακομίσει εκεί, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του δίπλα στους Ποντένσε και Σα. Και να αυξήσει έτσι την… Ολυμπιακή παροικία στο Γουλβερχάμπτον!

Συγκεκριμένα, η Sun αναφέρει πως όλα δείχνουν ότι ο Σεμέδο πιθανότατα θα πάει στους «Λύκους» με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και πως η οψιόν αγοράς θα ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το νέο σενάριο το οποίο κυκλοφορεί στον βρετανικό Τύπο και δη στη Sun και έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα, στην υπόθεση Σεμέδο.

Θυμίζουμε ότι μέχρι πριν από 1-2 μέρες η συζήτηση γινόταν διαρκώς για άμεση μεταγραφή, με ένα ποσό της τάξεως των 10 ή 12 εκ. ευρώ. Το Sky Sports μετέφερε νωρίτερα σήμερα πληροφορίες, οι οποίες έβαζαν… φρένο στο θέμα. Ωστόσο, η Sun επανέρχεται τώρα, με νεότερο ρεπορτάζ και δίνει νέα διάσταση στο θέμα. Ό,τι και να γίνει, αναμένεται να γίνει σύντομα, όπως όλα δείχνουν!

Διαβάστε επίσης