Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ιβάν «ξυπνάει» μόνο όταν πάει να του πάρει παίκτη ο Αλαφούζος!

Ο Ιβάν «ξυπνάει» μόνο όταν πάει να του πάρει παίκτη ο Αλαφούζος!
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 - 10:22

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει τον Άκπομ», διαβάζουμε και σήμερα στην παραμύθα. Αν και το πράγμα δεν είναι κοντά, όπως μας λένε, ο ΠΑΟΚ το… παλεύει. Και ζούμε για άλλη μια φορά, την ημέρα της… μαρμότας! Φαίνεται πως έχει γίνει… σύστημα, πλέον. Ο Ιβάν «ξυπνάει» μόνο όταν πάει να του πάρει παίκτη ο Αλαφούζος! Στο ίδιο έργο θεατές, με δαύτους. Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται… Παύει να είναι σύμπτωση!

Πριν από μερικές ημέρες διαβάζαμε για το πως ο… Παναθηναϊκός «την ψάχνει» για Άκπομ. «Ρώτησε για τον Άκπομ ο Παναθηναϊκός», διαβάζαμε προ ημερών, σε διάφορα «πράσινα» ρεπορτάζ. Και ο ΠΑΟΚ… ενεργοποιήθηκε!

Το ίδιο δεν είχε συμβεί και όταν ο Βιεϊρίνια συνδεόταν απευθείας με τον Παναθηναϊκό, πέρσι το καλοκαίρι; Όταν ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε δεχθεί την πρόταση που αναλογεί σε… ρούκι, για να παραμείνει στον «δικέφαλο», αλλά είχε το θέμα σε… αναμονή. Είχαν φουντώσει τα σενάρια τότε, για τον Παναθηναϊκό και για το πως ενδιαφέρεται να κάνει δικό του τον Βιεϊρίνια, αν έκλεινε οριστικά το θέμα ΠΑΟΚ! Και τσουπ! Να τος ο Ιβάν, εμφανίστηκε και… κράτησε τον Βιεϊρίνια στην Τούμπα…

Με τον Μαουρίτσιο, βέβαια, έχασε ο Ιβάν. Τα έχουν και αυτά οι… συμμαχίες, ε;

Τους τα λέμε. Άλλοι είναι οι πραγματικοί ανταγωνιστές τους. Άλλο είναι το επίπεδό τους. Δεν είναι το ίδιο με του Ολυμπιακού. Είναι ο Ολυμπιακός σε μια ταχύτητα, οι «εξυγιαντές» τρεις ταχύτητες πιο κάτω και μετά ακολουθεί η υπόλοιπη Σούπερ Λιγκ. Ξεχάσαμε τον Άρη, ο οποίος πλέον τους έχει «καβαλήσει» κανονικά, τους «εξυγιαντές»…

Διαβάστε επίσης

Σέντρα στη Σούπερ Λιγκ; Μπα…

Σέντρα στη Σούπερ Λιγκ; Μπα…

Νέα, παγκόσμια πρωτοτυπία, στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης»! Το μοναδικό πρωτάθλημα, το οποίο θα αρχίσει ΜΕΤΑ τη διακοπή για τις Εθνικές!