Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσούμιτς στον Ερυθρό Αστέρα βλέπουν οι Σέρβοι

Τσούμιτς στον Ερυθρό Αστέρα βλέπουν οι Σέρβοι
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 - 16:14

Νέο σενάριο για δανεισμό παίκτη του Ολυμπιακού στο εξωτερικό και συγκεκριμένα του Νίκολα Τσούμιτς, ανακύπτει τώρα από τη Σερβία! Ο Σέρβος εξτρέμ, ο οποίος δείχνει να μην καταφέρνει να βρει χρόνο στον Θρύλο, ίσως να έχει μέλλον εκτός λιμανιού, αν ο Ολυμπιακός δεν τον διατηρήσει στη Β’ Ομάδα του…

Το σενάριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα από τη Σερβία είναι ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του, με τη μορφή δανεισμού, στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ολυμπιακός δείχνει να μην υπολογίζει στον νεαρό και το σενάριο για δανεισμό του στα αδέρφια μας, ανέκυψε σήμερα Δευτέρα. Θυμίζουμε ότι ο Τσούμιτς είχε συνδεθεί πέρυσι με την Παρτιζάν, αλλά τελικά συνέχισε την καριέρα του προσωρινά στη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι άνθρωποι του Αστέρα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Τσούμιτς έως τις 30 Ιουνίου του 2022, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή η υπόθεση δείχνει να «κολλάει» στην οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι και το ύψος της. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός (23χρονος) εξτρέμ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε επίσης