Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να θες να πας μπροστά και να κουβαλάς τα «βαρίδια»!

Να θες να πας μπροστά και να κουβαλάς τα «βαρίδια»!
Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 - 10:47

Συζητήσαμε χθες για την… πανευρωπαϊκή επιτυχία του να αρχίσει η Σούπερ Λιγκ στα μέσα Σεπτέμβρη! Και το ακόμη πιο αστείο είναι ότι ακουγόταν δεξιά-αριστερά η γνώμη πως αυτό είναι και… θετικό. Γιατί οι ομάδες θα είναι πιο… έτοιμες τότε. Μιλάμε για κωμωδία. Αυτή είναι η θεώρηση ορισμένων, σε καίριες θέσεις, για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός κάνει ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, τον υλοποιεί και προχωρά, μέσα από εύκολα και δύσκολα, μέσα από καλά και κακά, οι άλλοι… κρέμονται πάνω του! Έχουν κυριολεκτικά κρεμαστεί πάνω στον Ολυμπιακό, σαν βαρίδια και τον τραβούν προς τα πίσω, ενώ εκείνος πασχίζει να πάει μπροστά! Θέλει να ανεβάσει το επίπεδό του, ευρωπαϊκά. Να ανεβάσει την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, γενικά.

Να δείξει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι οι… άσχετοι σε καίριες θέσεις και οι ομάδες, οι οποίες δεν μπορούν να σταυρώσουν… βαθμό στην Ευρώπη! Να δείξει ότι το ποδόσφαιρο της Ελλάδας είναι νίκες επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Γιουβέντους, της Μίλαν, της Άρσεναλ, της Αϊντχόφεν, της Μαρσέιγ…

Και έχει τους υπόλοιπους να… κρέμονται από εκείνον, σαν βάρος ΚΑΝΟΝΙΚΟ! Να τον τραβούν πίσω… Με τις ενέργειές τους, συνολικά σε επίπεδο ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και ειδικότερα, μέσα στις ίδιες τις ομάδες τους. Να θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς να προετοιμάσει ΣΩΣΤΑ την ομάδα του, για να μπει (όπως όλα δείχνουν) στους ομίλους του Europa League και να μην μπορεί! Γιατί μια χούφτα άλλοι κάνουν… κουμάντο στο πότε θα αρχίσει να παίζεται μπάλα στο πρωτάθλημα…

Αυτές είναι οι συνθήκες στις οποίες ο Ολυμπιακός παλεύει κάθε χρόνο να κάνει ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ. Έχοντας ένα ολόκληρο σύστημα να τον πολεμάει και έχοντας ένα ολόκληρο ελληνικό ποδόσφαιρο, ανήμπορο να λειτουργήσει ΣΩΣΤΑ, σε επίπεδο θεσμικό και ομάδων, να… κρέμεται από πάνω του σαν ΒΑΡΟΣ! Και αντί όλοι μαζί να ωθούν μπροστά την Ελλάδα, να παλεύει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης