Ντουντούκα
Καλά περάσαμε, ε ΠΑΟΚ;
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ετοιμάζεται για 90λεπτο ο Μπουχαλάκης

Ετοιμάζεται για 90λεπτο ο Μπουχαλάκης
Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 - 11:53

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν ήταν απολύτως έτοιμος, στο πρώτο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, αναγκάζοντας τον Πέδρο Μαρτίνς να προχωρήσει σε αλλαγή, στη θέση του, βάζοντας τον Αγκιμπού Καμαρά βασικό, στον άξονα. Όχι μόνο από ανάγκη, αφού ο Αγκιμπού ήταν σε καλή κατάσταση, συνολικά. Τώρα, όμως, ο Έλληνας μέσος επανέρχεται και αναμένεται να μπει ξανά σε φουλ ρυθμό, αρχίζοντας από τη Σλοβακία.

Δεν είναι δεδομένο ότι θα τον δούμε στο αρχικό σχήμα, αλλά εφόσον είναι στο 100% της ετοιμότητάς του, τότε ο Μαρτίνς λογικά θα τον προτιμήσει, αντί του άπειρου Καμαρά. Ο Μαρτίνς εκτιμάει ιδιαιτέρως την προσφορά του Μπουχαλάκη, στην 11άδα του Ολυμπιακού και στο παιχνίδι της ομάδας του. Είναι δεδομένο αυτό και όλα δείχνουν ότι ο Μαρτίνς θα βάλει ξανά τον Μπουχαλάκη, στον γνωστό του ρόλο στα χαφ, μετακινώντας τον Μαντί Καμαρά πιο μπροστά, στην τριάδα.

Αυτό το σύστημα του έχει βγει πολύ του Πέδρο Μαρτίνς και ο Μπουχαλάκης, με τον Εμβιλά στα χαφ και τον Καμαρά να πλησιάζει περισσότερο στην περιοχή, έχουν δώσει στον Ολυμπιακό πολλά, πολλά κέρδη. Κατά κανόνα, την άνεση του Καμαρά να σκοράρει περισσότερο, αλλά και του Εμβιλά να πλησιάζει στην περιοχή και να απειλεί, επίσης. Ο Μπουχαλάκης είναι ένας παίκτης μυαλωμένος, οργανωτής, ο οποίος βοηθάει πολύ την ανάπτυξη του παιχνιδιού του Θρύλου, με τον Μαρτίνς να ετοιμάζεται να του δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής, ίσως και ως βασικός, στην Μπρατισλάβα.

Διαβάστε επίσης