Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ξενοδοχεία, το λιμάνι και το 6-5 στην ΕΠΟ να είναι καλά… (video)

Τα ξενοδοχεία, το λιμάνι και το 6-5 στην ΕΠΟ να είναι καλά… (video)
Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 - 14:16

Σέριφ Τίρασπολ-ΠΑΟΚ: Σημειώσατε άσος! Η ομάδα από τη Μολδαβία ξέρει τι εστί όμιλος Champions League. Ο ΠΑΟΚ, όχι… Αλλά! Ας μην ανησυχούν οι Παοκτζήδες. Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τα ξενοδοχεία να πηγαίνουν καλά. Και όλα τα άλλα είναι… δευτερευούσης σημασίας. Αφού γύρισε ο Λουτσέσκου, ο Ιβάν το έκανε το… χρέος του. Τι όμιλος Champions League τώρα και… «πράσινα άλογα», που λέει και ο λαός. Αρκεί να είναι καλά το 6-5 στην ΕΠΟ, να βρίζει ο Πάμπλο Γκαρσία τον Ολυμπιακό και… όλα καλά!

Η Σέριφ Τίρασπολ έγραψε ιστορία, έγινε η πρώτη ομάδα της Μολδαβίας, η οποία μπαίνει σε ομίλους Τσου Λου! Μα, αγαπητοί… Και ο ΠΑΟΚ γράφει ιστορία! Παραμένει η μοναδικό ομάδα από το «Big 4» (κανονικά με τον Άρη έπρεπε να είναι το «Big 4», αλλά τέλος πάντων) που δεν έχει πατήσει ΠΟΤΕ το πόδι της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Κατά τα άλλα, περιμένουμε την προπαγάνδα να βγει και να μας πει για το πως ο Ιβάν έχει… ανεβάσει επίπεδο τον ΠΑΟΚ, έχοντας πάρει ένα πρωτάθλημα και 2-3 Κύπελλα. ΑΥΤΕΣ είναι κατακτήσεις αγαπητοί! Τι Champions League τώρα και ιστορίες, ΠΑΟΚ δεν έγινε για τους τίτλους και τις διακρίσεις… Έτσι δεν λένε;

Διαβάστε επίσης