Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

UEFA για Καρμπόβνικ: «Αριστερός αμυντικός και… Καντέ» (photo)

UEFA για Καρμπόβνικ: «Αριστερός αμυντικός και… Καντέ» (photo)
Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 - 14:56

Σας ενημερώσαμε για την επικείμενη μεταγραφή του Μίχαλ Καρμπόβνικ, στον Ολυμπιακό! Ο νεαρός άσος, ο οποίος θα έρθει στο λιμάνι με τη μορφή δανεισμού, από την Μπράιτον στην Αγγλία, έχει τραβήξει ήδη τα βλέμματα επάνω του. Και αν δεν κατάφερε να βρει τα πατήματά του στην Αγγλία, το μέλλον είναι ακόμη πολύ μπροστά του. Και ο ίδιος έχει τη δυνατότητα να πατήσει ξανά γκάζι, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού και να γίνει… αυτό που του επιφυλάσσει η μοίρα! Ένας τρανός ποδοσφαιριστής!

Φτασμένος ήδη στα 20 του, ο Καρμπόβνικ είχε προλάβει να τραβήξει μέχρι και τα βλέμματα της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ, όταν με τη φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας έκανε… πράγματα και θαύματα… Ο Καρμπόβνικ είχε δεχθεί υπέροχη κριτική και από την ίδια την UEFA, η οποία τον είχε συμπεριλάβει στα 50 μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στρέφοντας την προσοχή του κοινού επάνω του!

«Ένας αριστερός αμυντικός, ο οποίος μπορεί να παίξει τον ρόλο του Ενγκολό Καντέ στη μεσαία γραμμή, ο Καρμπόβνικ είναι βασικός στη Λέγκια και μπορεί να είναι ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία του πρωτθλήματος, όταν φύγει». Αντιλαμβάνεται κανείς το τεράστιο ταλέντο του ποδοσφαιριστή που αποκτά ο Ολυμπιακός, για το αριστερό άκρο της άμυνας…

Διαβάστε επίσης