Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Γερμανία και Τουρκία, σαν να λέμε… Champions League! (photos)

Με Γερμανία και Τουρκία, σαν να λέμε… Champions League! (photos)
Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 - 15:02

«Κέφια» είχε η… κληρωτίδα! Ο Ολυμπιακός βρήκε μπροστά του δύσκολους αντιπάλους, στο φετινό Europa League, στο οποίο επιστρέφει, μετά την πρόκρισή του, στη φάση των ομίλων! Μία πολύ δυνατή γερμανική ομάδα, μία παραδοσιακά δύσκολη τουρκική, αλλά και μία από τις καλές του Βελγίου, η οποία… ενισχύθηκε και με τον Ναϊνγκολάν (!) έφερε η κληρωτίδα, στον δρόμο του Ολυμπιακού, στο φετινό Europa League!

Ο Δ’ Όμιλος είναι, αν μη τι άλλο, πολύ ενδιαφέρον. Και προμηνύεται… καυτός. Θα έχει σίγουρα δυνατές και… ζόρικες αναμετρήσεις. Το επίπεδο του ποδοσφαίρου στη Γερμανία είναι… από άλλο πλανήτη. Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι πάντα πολύ δυνατό και πέφτει χρήμα, με αποτέλεσμα να παίζουν σε αυτό πολύ (και πολλοί) ποιοτικοί παίκτες! Ενώ και η Αντβέρπ, μία ομάδα από το βελγικό πρωτάθλημα, η οποία κινείται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, είναι δυνατή και, βεβαίως, πολύ ενισχυμένη, έχοντας πάρει τον Ναϊνγκολάν…

Με Γερμανία και Τουρκία, σαν να λέμε… Champions League, λοιπόν. Δεν είναι εύκολο να βρει κανείς… πολλές διαφορές, όταν πρόκειται να αντιμετωπίσει ομάδες, τις οποίες κάλλιστα θα μπορούσε να βρει μπροστά του στα… αστέρια. Ο Ολυμπιακός έχει ένα δύσβατο μονοπάτι, μπροστά του, για να συνεχίσει στα νοκ-άουτ του Europa League. Θα το παλέψει, με καλές πιθανότητες, σε έναν ανοικτό και δυνατό όμιλο, στον οποίο όλες οι ομάδες μπαίνουν με βλέψεις. Και ο Θρύλος, φυσικά, έχει μεγάλες!

Διαβάστε επίσης