Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλοί οι διεθνείς, μεγάλος ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς

Πολλοί οι διεθνείς, μεγάλος ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς
Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 - 14:01

Και όμως. Μία ομάδα αξίας και ποιότητας έχει και τα… αρνητικά της. Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και μία ομάδα, έχει τα πάνω και τα κάτω της, τα οποία βεβαίως επηρεάζονται και από εξωγενείς παράγοντες. Και εδώ θα συζητήσουμε για ένα… κάτω, της ομάδας του Ολυμπιακού. Ποιο είναι αυτό; Πολλοί οι διεθνείς, μεγάλος ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς!

Αναλύσαμε λίγο νωρίτερα, ότι ο Πέδρο και η ομάδα του οφείλουν, κατά τη διάρκεια της σεζόν να εμφανιστούν πολύ καλύτεροι, από ότι εμφανίστηκαν (συνολικά) στα καλοκαιρινά προκριματικά. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται βεβαίως πολλή δουλειά. Η οποία γίνεται ήδη. Αλλά η οποία θα… δυσκολέψει αισθητά, τις αμέσως προσεχείς ημέρες!

Θυμίζουμε ότι πρωτάθλημα δεν υπάρχει αυτό το Σ/Κ, αν είχε μείνει κάποιος να αναρωτιέται. Και την Κυριακή η ομάδα του Μαρτίνς έχει ρεπό. Από τη Δευτέρα, όμως, το Ρέντη θα… αδειάσει σχεδόν! Τι εννοούμε;

Κούντε – Καμερούν, Ντρέγκερ – Τυνησία, Βατσλίκ – Τσεχία, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά – Γουινέα, Σισέ – Σενεγάλη, Ελ Αραμπί – Μαρόκο, Ρέαμπτσιουκ – Μολδαβία, Μάρκοβιτς – Σερβία, Χασάν – Αίγυπτος, Ονιεκούρου – Νιγηρία, Τζολάκης, Σουρλής – Κ19, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ανδρούτσος, Βρουσάι –Εθνική Ελλάδας. Αυτοί οι παίκτες όλοι… αναχωρούν!

Ποιοι μένουν πίσω; Κρίστινσον, Λαλά, Μπα, Σωκράτης, Αποστολόπουλος, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Τσούμιτς, Λόπες, Ραντζέλοβιτς και Τικίνιο. Υπάρχουν φυσικά και οι Σεμέδο, Σολδάνο, Γιάννης Μασούρας. Δεν υπολογίζονται, ενώ και ο Ραντζέλοβιτς «ακούγεται» ότι θα πάει δανεικός, αφού πλέον ο Θρύλος έχει υπεροπλία στα εξτρέμ… Όπως γίνεται αντιληπτό, το έργο του Πέδρο Μαρτίνς δυσκολεύει πολύ. Και άμεσα… Αλλά αυτό είναι ο Ολυμπιακός. Μεγάλη και άρα δύσκολο να «κουμανταριστεί» ομάδα. Και ο Μαρτίνς πρέπει να κάνει το καλύτερο.

Διαβάστε επίσης