Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μίχαλ Καρμπόβνικ, τι θέση παίζεις; «Παίζω…» (videos)

Μίχαλ Καρμπόβνικ, τι θέση παίζεις; «Παίζω…» (videos)
Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 - 14:22

Απλά τα πράγματα και ξεκάθαρα: Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ αποκτάται για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ένας ποδοσφαιριστής πολύ ταλαντούχος, ο οποίος έρχεται στον Ολυμπιακό να δώσει ώθηση στην πτέρυγα, κάνοντας και τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ καλύτερο, μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό, τον οποίο δημιουργεί η έλευσή, στο Ρέντη. Ο Καρμπόβνικ είναι ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα, τρομερό ταλέντο και με προοπτική. Και ήρθε στον Ολυμπιακό, για να γίνει και ο ίδιος καλύτερος, πιάνοντας αρχικά τα δικά του, υψηλά στάνταρ. Ο Καρμπόβνικ, όμως, δεν παίζει μόνο σε μία θέση…

Πολυθεσίτης, πολυεργαλείο, «ελβετικός σουγιάς» και ικανός να δώσει ΠΟΛΛΕΣ λύσεις. Το είπε και ο ίδιος. Ρωτήθηκε χαρακτηριστικά. Και απάντησε εξίσου χαρακτηριστικά. Ο Καρμπόβνικ αποσαφήνισε τα της θέσης του, ενισχύοντας αυτό που είχαμε ήδη στο μυαλό μας.

«Μπορώ να παίξω και ως δεξί και ως αριστερό μπακ. Επίσης έχω παίξει και στο κέντρο, επομένως για εμένα δεν είναι πρόβλημα. Θέλω να παίξω και ανυπομονώ», είπε ο Καρμπόβνικ. Με εκκίνηση τα αριστερά, ο νεαρός Πολωνός ήρθε για να… δώσει λύσεις στον Μαρτίνς και σε άλλες θέσεις.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης