Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλικό με τον Άρη την Παρασκευή 3/9!

Φιλικό με τον Άρη την Παρασκευή 3/9!
Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 - 14:22

Η έλλειψη σεβασμού της «εξυγίανσης» στο ποδόσφαιρό μας, έφερε την αναβολή της Σούπερ Λιγκ, η οποία θα αρχίσει μαζί με την έναρξη της… σχολικής χρονιάς. Μέσα Σεμπτέμβρη… Απέναντι σε αυτή την κωμωδία, η οποία παίζεται και φέτος μπροστά στα μάτια μας, ο Θρύλος δεν μπορεί να καθίσει με σταυρωμένα χέρια…

Έτσι, κινήθηκε και βρήκε τον πιο δυνατό αντίπαλο που θα μπορούσε να έχει από τη Σούπερ Λιγκ, για φιλικό. Ο λόγος για τον Άρη και το ματς θα γίνει την Παρασκευή 3/9 στις 20:00, στο «Κλεάνθης Βικελίδης!

Νέο δυνατό τεστ θα δώσει απέναντι στους Θεσσαλονικείς, ο Ολυμπιακός, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Και λογικό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να δουλέψει έτσι… Μόνο με προπονήσεις. Ο Θρύλος θα έχει πολλές απουσίες διεθνών, αλλά ακόμη και έτσι, θα δουλέψει καλά, σε συνθήκες δυνατού αγώνα και όχι απλής προπόνησης. Με ταξίδι, μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη, σε κλίμα Σούπερ Λιγκ, έστω και αν η Σούπερ Λιγκ κάνει ακόμα… διακοπές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη, για τα εισιτήρια του ματς…

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (03/09) στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων του φιλικού:

ΘΥΡΕΣ 1,3 15 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΕΣ 2,9 20 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ 7 25 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ VIP 100 ΕΥΡΩ

Για τα παιδιά μέχρι και 12 ετών, που συνοδεύονται, η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από αύριο, Δευτέρα (30/08) και θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινά 10:00-20:00), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ (θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με τα προηγούμενα παιχνίδια).

Επίσης συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 (θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου)».

Διαβάστε επίσης

Το βάρος δεξιά

Το βάρος δεξιά

Ο Μαρτίνς κρίνει πως η ομάδα χρειάζεται τόνωση δεξιά, στην άμυνα.