Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Κινκουέ

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Κινκουέ
Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 - 11:42

Αστραπιαία κινήθηκε ο Ολυμπιακός, στην περίπτωση του 19χρονου Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ. Σας ενημερώσαμε από χθες, για την επικείμενη αγορά του ταλαντούχου, θηριώδους κεντρικού αμυντικού, την οποίο ο Ολυμπιακός κάνει με γνώμονα το τώρα, αλλά και το… μετά.

Ο Κινκουέ είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει βλέψεις. Όχι μόνο να «μεγαλώσει» ποδοσφαιρικά εντός των τειχών του Ρέντη, αλλά και για να τον βγάλει, αύριο-μεθαύριο στην αγορά. Τέτοια ταλέντα σπανίζουν και είναι δεδομένο ότι δεν μπορούν να μείνουν σε μια ομάδα… για πάντα.

Ο Κινκουέ είναι ήδη στη χώρα μας, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες κυκλοφορούν σήμερα. Προχωρά τα διαδικαστικά της μεταγραφής του και μπορεί και εντός της ημέρας ακόμη, να έχουμε ανακοίνωση. Αν όχι εντός της ημέρας, τότε ενδεχομένως τη Δευτέρα.

Ο Κινκουέ έρχεται ως μία λύση για το τώρα, αλλά και για το αύριο. Ένας παίκτης με τρομερά σωματικά προσόντα, με ταλέντο και πάρα πολλά περιθώρια εξέλιξης. Και ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα μπροστά. Κινείται για παίκτες, τους οποίους οι άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά και αρκετές του εξωτερικού… δεν βλέπουν.

Διαβάστε επίσης