Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός του αύριο (θα) είναι γεμάτος ταλέντο!

Ο Ολυμπιακός του αύριο (θα) είναι γεμάτος ταλέντο!
Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 - 11:41

Ο Θρύλος έχει συνηθίσει να δουλεύει με αυτό τον τρόπο. Να κοιτάζει διαρκώς μπροστά. Το είχε αποδείξει με την επένδυση σε Μπουχαλάκη, σε Τσιμίκα… Το απέδειξε ξανά με τις επενδύσεις σε Καμαρά, Σισέ, Μπα… Και συνέχισε να δικαιώνεται… Και συνεχίζει να το αποδεικνύει ξανά φέτος το καλοκαίρι, με τις μεταγραφικές κινήσεις του. Με την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών γεμάτων προοπτική και ταλέντο, τα οποία ο Θρύλος θα επιχειρήσει να αναδείξει! Ο Θρύλος βάζει σούπερ ταλέντα στο ρόστερ του, προκειμένου «αύριο-μεθαύριο» να τους δει έτοιμους και φτασμένους παίκτες!

Να αρχίσουμε από τους πιο πρόσφατους… Ο Κινκουέ, τον οποίο αναμένουμε ο Θρύλος να ανακοινώσει, ακόμη και εντός της ημέρας. Είναι 19 χρονών, νεαρός, σούπερ ταλαντούχος. Ο Πινακάς. Είναι περίπου 20 ετών, επίσης νεαρός δηλαδή, αλλά και εξελίξιμος, έχει δείξει μέχρι στιγμής εξαιρετικά στοιχεία! Έρχεται για να βρεθεί μεταξύ Α’ και Β’ ομάδα, με τον ίδιο φυσικά να ονειρεύεται το πρώτο…

Να πάμε και σε εκείνους, οι οποίοι είναι ήδη εδώ! Ο Αλγκασίμ Μπα, επίσης νεαρός, πολύ, πολύ ταλαντούχος και γεμάτος προσδοκίες, για το μέλλον. Άμεσο και απώτερο! Ο πιο μικρός της… παρέας, είναι μόλις 18 ετών και παίζει… παντού στην επίθεση. Αλλά και ο Αγκιμπού Καμαρά. Στο ίδιο μοτίβο, με τους υπόλοιπους, μόλις 20 ετών, ο επιθετικός από τη Γουινέα ήρθε για να… μείνει, όπως φαίνεται.

Διαβάστε επίσης