Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεμέδο: Η «απουσία» περιοριστικών όρων, η κατάθεση του συμβολαίου και το πρόστιμο!

Σεμέδο: Η «απουσία» περιοριστικών όρων, η κατάθεση του συμβολαίου και το πρόστιμο!
Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021 - 19:40

Ελεύθερος είναι από το απόγευμα της Πέμπτης (2/9) ο Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την απόφαση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως για την υπόθεση των προηγούμενων ημερών. Και γίνεται ακόμη πιο σημαντικό ότι κρίθηκε αθώος, την ώρα που ήταν η ίδια εισαγγελέας που είχε στείλει στη φυλακή Λιγνάδη και Φιλιππίδη πριν μερικούς μήνες!

Από την κατάθεση και όσα στοιχεία κατέθεσε ο Ρούμπεν Σεμέδο και η δικηγόρος του δεν στοιχειοθετούνταν από πουθενά όσα είχαν καταγγείλει η 17χρονη και η φίλη της και για τα οποία είχε κατηγορηθεί ο Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός ήταν βέβαιος από την αρχή για την αθώωσή του κάτι που τελικά έγινε σήμερα.

Και ήταν λογικό να αισθάνεται ανακουφισμένος. Η κίνησή του μετά την αθωωτική απόφαση, «είπε» τα πάντα.

Επίσης, να σημειωθεί ότι είναι πολύ σημαντικό που δεν έχει κανέναν περιοριστικό ρόλο. Και αυτό δείχνει πολλά, μιας και οι αρμόδιοι έκριναν ότι δεν υπήρχε κανένα στοιχείο εναντίον του και πως ήταν αθώος για όσα είχε κατηγορηθεί αρχικώς.

Εξάλλου, αξίζει να τονιστεί πως ο Ρούμπεν Σεμέδο είχε προσκομίσει και το συμβόλαιό του που δείχνει το 1 εκατομμύριο ευρώ που λαμβάνει ετησίως από τον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι το πρόστιμο που του επιβλήθηκε ήταν μόνο 10.000 ευρώ (συγκριτικά με το συμβόλαιό του) «δείχνει» και αυτό πολλά.

Γενικότερα, έδειξε στην απολογία του να πείθει την ανακρίτρια και την εισαγγελέα πως δεν έκανε όσα τον κατηγορούν οι δύο κοπέλες. Και η απόφαση να μείνει ελεύθερος και χωρίς περιοριστικούς όρους φανερώνει αυτό ακριβώς.

Διαβάστε επίσης