Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αχμέντ Χασάν: Άλλο το ενδιαφέρον, άλλο η πρόταση

Αχμέντ Χασάν: Άλλο το ενδιαφέρον, άλλο η πρόταση
Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:24

Η πραγματικότητα γύρω από το θέμα Χασάν είναι μία και απλή: Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ είναι παίκτης του Θρύλου. Ούτε μεταγραφή πήρε, ούτε υπό καθεστώς μεταγραφής είναι, ούτε και θα μπορούσε ο Πέδρο Μαρτίνς, πατώντας σε… υποθετικά σενάρια, να αφήσει τον Χασάν εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Ο Θρύλος έχει μπροστά του δύσκολα ματς, για την Ευρώπη, με πρώτο-πρώτο εκείνο στο Καραϊσκάκη, απέναντι στην Αντβέρπ. Ο Μαρτίνς ξέρει καλά πως θα χρειαστεί ΚΑΘΕ διαθέσιμο ποδοσφαιριστή και πως δεν περισσεύει κανένας.

Ο Ολυμπιακός έχει εισπράξει ένα υποθετικό και σε θεωρητικό επίπεδο ενδιαφέρον, για τον Χασάν. Από Τουρκία, ή από Ρωσία, μικρή σημασία έχει. Αυτό το οποίο μετράει, είναι πως αυτό το ενδιαφέρον δεν είναι και δεν έγινε ποτέ απτό. Δεν έχει μετουσιωθεί, μέχρι στιγμής, σε πρόταση.

Αν ο Ολυμπιακός λάβει κάποια επίσημη πρόταση έως την προσεχή Τετάρτη (8/9) από την Τουρκία ή έως την Τρίτη (7/9) από τη Ρωσία (τότε εκπνέει η μεταγραφική περίοδος στις δύο χώρες), τότε αυτές θα συζητηθούν. Στη θεωρία, ο Χασάν έχει «μνηστήρες» από την Τουρκία. Αλλά επίσημο ενδιαφέρον, όχι. Και όσο αυτό δεν έρχεται, τότε ο παίκτης παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή, για τον Ολυμπιακό. Και παραμένει σε εγρήγορση και έτοιμος να προσφέρει.

Διαβάστε επίσης