Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο δρόμος είναι στρωμένος με τόσα αγκάθια…

Όταν ο δρόμος είναι στρωμένος με τόσα αγκάθια…
Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:21
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Έχει ένα μοναδικό χάρισμα η ομάδα αυτή. Έχει μία τρομερή αρετή, αυτός ο Σύλλογος, συνολικά. Γνωρίζει πως να βγαίνει πάντοτε πιο δυνατός, μέσα από όλα τα προβλήματα, τα οποία συναντά στον δρόμο του… Όταν ο δρόμος είναι στρωμένος με τόσα αγκάθια… ξέρεις ότι ο Θρύλος θα βγει μέσα από αυτόν αλώβητος και πιο δυνατός. Νικητής. Θριαμβευτής.

Πόσες φορές τα τελευταία δύο χρόνια, δεν χρειάστηκε να παίξει… μισός; Πόσες φορές δεν βρέθηκε σε δύσκολη θέση, χωρίς σημαντικούς παίκτες στη διάθεση του Μαρτίνς; Πόσες φορές δεν χρειάστηκε να κάνει υπερβάσεις, έχοντας υποστεί πλήγματα με τραυματισμούς, με τιμωρίες, με κορονοϊό…;

Ο Ολυμπιακός βρίσκει πάντα τον τρόπο να βγει πιο δυνατός, μέσα από όλα τα προβλήματα, τα οποία συναντά και καλείται να αντιμετωπίσει. Είναι δεδομένο ότι το ίδιο θα κάνει και τώρα. Καλείται να δουλέψει «μισός», μη γνωρίζοντας πότε θα έχει πίσω στο Ρέντη, όλους τους διεθνείς του… Μη γνωρίζοντας πότε θα επιστρέψουν ο Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά, μη γνωρίζοντας ακριβώς πότε θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Βατσλίκ και αν εκείνος θα προλάβει την πρεμιέρα…

Δεν είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να δουλέψει με τόσα προβλήματα. Με ελλείψεις. Αλλά πάντοτε βρίσκει λύσεις. Πάντοτε βρίσκει τον τρόπο να «βγει από πάνω» και να δείξει ξεκάθαρα ότι εκείνος είναι που κάνει κουμάντο στη μοίρα του Θρύλου. Και όχι οι ατυχίες… Το ίδιο θα κάνει και τώρα και εντός ημερών, ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί όπως πρέπει, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Αγωνία για τον Βατσλίκ

Αγωνία για τον Βατσλίκ

Απέφυγε τα χειρότερα, από το ισχυρό πλήγμα, από τον Λουκάκου, αλλά θα επανεξεταστεί σήμερα, στην Ελλάδα, για να έχει μία καλύτερη εικόνα ο Θρύλος.