Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Αντβέρπ: Με Βέλγους οπαδούς στον Ναό!

Ολυμπιακός-Αντβέρπ: Με Βέλγους οπαδούς στον Ναό!
Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:03

Ένα θέμα, το οποίο ήταν σε εκκρεμότητα, βρήκε λύση. Και μάλιστα με τρόπο ποδοσφαιρικό. Άνοιξε ο δρόμος για την έλευση οπαδών της Αντβέρπ, στο γήπεδο του Ολυμπιακού, για το ματς της προσεχούς Πέμπτης. Κατόπιν συνεννόησης, η οποία έγινε με την Ελληνική Κυνέρνηση, ο Ολυμπιακός πήρε το «ΟΚ», για να φιλοξενήσεις Βέλγους, στο φαληρικό γήπεδο. Έτσι, η αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής του Europa League, θα έχει στην εξέδρα ΓΑΥΡΟΥΣ, αλλά και Βέλγους.

Συγκεκριμένα, η Αντβέρπ θα πάρει 1.250 εισιτήρια και από εκεί και πέρα είναι θέμα δικό της, το πόσα από αυτά θα διαθέσει. Όσοι αποφασίσουν να ταξιδέψουν, για να δουν από κοντά το ματς στο Καραϊσκάκη, την προσεχή Πέμπτη (22:00) θα φιλοξενηθούν στη θύρα των φιλοξενούμενων, με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της χώρας, σε εφαρμογή.

Η ουσία είναι ότι, έστω και έτσι, επιστρέφουμε, βήμα-βήμα, σε μια κανονικότητα. Και ευχή όλων είναι κάποια στιγμή, αυτή να έρθει στο 100%!

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνημα με πρόκληση... Φωτιά

Ξεκίνημα με πρόκληση... Φωτιά

Ο διεθνής ρέφερι ορίστηκε VAR στο ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος και σα να μην έφτανε αυτό σφυρίζει ο Θεσσαλονικιός Γκορτσίλας που δίνει εξετάσεις ...εξυγίανσης για διεθνής.