Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάλε τους από νωρίς να… «τρώγονται»

Βάλε τους από νωρίς να… «τρώγονται»
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:24

Τα πράγματα είναι απλά. Όλοι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού πουλάνε… φουλ προπαγάνδα, προσπαθώντας στα λόγια να… πιάσουν την ομάδα του Μαρτίνς. Να δημιουργήσουν κλίμα ανταγωνισμού και… πρωταθλητισμού, με τα λόγια, όμως, αφού στην πράξη, η διαφορά της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, από τους «ανταγωνιστές», παραμένει χαώδης. Και αντί να… μαζεύεται, μεγαλώνει κιόλας, αφού ο ήδη εξαιρετικός Θρύλος, ενισχύθηκε κιόλας. Και ξαναλέμε. Τα πράγματα είναι απλά. Ο Ολυμπιακός έχει μια δουλειά. Και πρέπει να την κάνει. Ποια είναι αυτή;

Να αρχίσει να παίρνει σταθερά νίκες και να αφήσει τους άλλους να… «τρώγονται». Να τους βάλει από νωρίς, ει δυνατόν, σε διαδικασία να τον κυνηγούν και να μην τον φτάνουν… Να προσπαθούν να τον πιάσουν και, αντί αυτού, να τον βλέπουν να απομακρύνεται… Δεν είναι εύκολο το να συμβεί αυτό, αφού τα μηνύματα, από την πρώτη αγωνιστική κιόλας (πριν καν αυτή… αρχίσει, μάλιστα) είναι σαφή: Φωτιάς στο VAR και… πάει λέγοντας.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να αρχίσει από νωρίς να παίρνει τρίποντα. Να προσπαθήσει, από τις πρώτες αγωνιστικές κιόλας, να εδραιώσει την κυριαρχία του, στη φετινή Σούπερ Λιγκ και να δείξει στους «απέναντι» ότι… ξεφεύγει. Να τους βάλει, από νωρίς, σε διαδικασία να αρχίσουν να… τρώγονται και να… τα βάζουν ο ένας με τον άλλο, για το ποιος θα τερματίσει πιο ψηλά. Από τη 2η θέση και κάτω… Όπως το κάνει τα τελευταία δύο χρόνια, ο Θρύλος θα κοιτάξει και φέτος να τους αφήσει πίσω και να τους βάλει να… «μαλώνουν» για τα… αποφάγια.

Διαβάστε επίσης