Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παναθηναϊκός: Έκλεισε την θύρα 13!

Παναθηναϊκός: Έκλεισε την θύρα 13!
Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:31

Όταν λέμε ότι το γήπεδο Καραϊσκάκη είναι το ασφαλέστερο (πέρα από ομορφότερο και πιο σύγχρονο) γήπεδο της χώρας, πολλοί… γελούν ειρωνικά. Τους καταλαβαίνουμε, έχουν ζήσει… μαύρες νύχτες εκεί μέσα, λογικό να το βλέπουν… αλλιώς.

Αλλά τώρα που ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι δεν μπορεί ούτε την… ασφάλεια του γηπέδου του να διασφαλίσει, τι έχουν να πουν; Η «πράσινη» ΠΑΕ αδυνατεί να εγγυηθεί την ασφάλεια με τις θύρες 13 και 14 ανοικτές και έτσι προέβη σε σχετική ανακοίνωση. Τις κλείνει για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και… ησυχάζει. «Για λόγους ασφαλείας και περιφρούρησης», λέει.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (20:30) οι θύρες 13 και 14 θα παραμείνουν κλειστές για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας.
Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήριο στις συγκεκριμένες θύρες, θα ενημερωθούν εντός των επόμενων ημερών για τον τρόπο επιστροφής του αντιτίμου»
, λέει η ανακοίνωση.

Ας μας πουν ξανά για το Καραϊσκάκη, οι προπαγανδιστές… Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε ποτέ να κλείσει την «7» για… περιφρούρηση και ασφάλεια. Γιατί οι ΓΑΥΡΟΙ πάνω από όλα έχουν τον ΘΡΥΛΟ.

Διαβάστε επίσης

Όλα δείχνουν Τζολάκη

Όλα δείχνουν Τζολάκη

Επιστροφή του νεαρού κάτω από τα γκολπόστ αναμένουμε, για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, με τον Ατρόμητο.