Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα δείχνουν Τζολάκη

Όλα δείχνουν Τζολάκη
Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:11

Από δύσκολο, έως απίθανο φαντάζει το να δώσει ο Τόμας Βατσλίκ το παρών στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Όλα δείχνουν ότι στο πρώτο ματς της φετινής Σούπερ Λιγκ, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, ο Τσέχος δεν θα μπορέσει να καθίσει στο τέρμα, αφού ούτε την Παρασκευή κατάφερε να προπονηθεί κανονικά. Αποτέλεσμα αυτού είναι η προσοχή να πέφτει πάνω στον νεαρό Τζολάκη. Όλα δείχνουν ότι εκείνος είναι που θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, στην πρώτη του Θρύλου, στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Μαρτίνς τον εμπιστεύεται και παρότι ο Ολυμπιακός έχει βασικό τερματοφύλακα, η λύση Τζολάκη δεν είναι «λύση ανάγκης», για τον Πορτογάλο. Κάθε άλλο. Θα μπορούσε, άλλωστε, να δώσει το χρίσμα στον Κρίστινσον, ο οποίος δεν έχει μπει και στην ευρωπαϊκή λίστα και το να παίζει όποτε χρειάζεται στο πρωτάθλημα, θα του έδινε επίσης μερικές παραπάνω συμμετοχές, στη σεζόν. Ωστόσο, ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά επάνω στο ταλέντο και την εξέλιξη του νεαρού Έλληνα γκολκίπερ, στον οποίο φαίνεται ότι ετοιμάζεται να ποντάρει και τώρα, εφόσον ο Βατσλίκ απουσιάσει οριστικά.

Ο Τζολάκης είναι πάντα stand by και έτοιμος. Δουλεύει διαρκώς σε τοπ επίπεδο και κρατά εαυτόν σε εγρήγορση, για να μπει, ανά πάσα στιγμή, στην ενδεκάδα. Όλα δείχνουν ότι τώρα του παρουσιάζεται άλλη μία ευκαιρία, να παίξει βασικός. Και ο ίδιος οφείλει να είναι έτοιμος.

Διαβάστε επίσης

Παναθηναϊκός: Έκλεισε την θύρα 13!

Παναθηναϊκός: Έκλεισε την θύρα 13!

Αδυνατεί να εγγυηθεί την ασφάλεια με τις θύρες 13 και 14 ανοικτές και έτσι προέβη σε σχετική ανακοίνωση. Ας μας πουν ξανά για το Καραϊσκάκη, ε;