Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΑΕΚ πήρε Ιρανό αριστερό μπακ και μετά ξαναπήρε

Η ΑΕΚ πήρε Ιρανό αριστερό μπακ και μετά ξαναπήρε
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:01

Το παν είναι να έχεις κατάλληλη μιντιακή υποστήριξη. Αυτό είναι το Α και το Ω, αν είσαι «εξυγιαντής»-«επενδυτής» και δεν θες να ξοδεύεις και πολλά. Δανείζεσαι και στους βαφτίζουν… «μπαμ», παίρνεις παίκτες που… δεν κάνουν και σου λένε ότι κάνουν, ξαναπαίρνεις παίκτες για την ίδια θέση και σου λένε ότι το κάνεις και… σωστά. ΑΥΤΟ είναι που μετράει στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης». Οι «εντυπώσεις». Όπως με την ΑΕΚ, ας πούμε. Η ΑΕΚ πήρε Ιρανό αριστερό μπακ και μετά ξαναπήρε. Ξανά. Ιρανό αριστερό μπακ.

Αφού ανακάλυψε ότι ο πρώτος αριστερός μπακ, δεν κάνει για αριστερός μπακ, πήρε δεύτερο αριστερό μπακ, για να κάνει. Πήρε τον Χατζισαφί, για τον οποίο όλοι (εκτός από λίγους… εκλεκτούς) ήξεραν ότι δεν «το έχει» πλέον με τη θέση του αριστερού μπακ, στην οποία είχε να παίξει… δυο χρόνια περίπου. Και πως ο άνθρωπος έπαιζε «δεκάρι» στο Ιράν. Έτσι, αφού η ΑΕΚ στο ματς με τον Ιωνικό… εμπέδωσε ότι ο Χατζισαφί… δεν κάνει για αριστερό μπακ, πήγε και πήρε νέο Ιρανό αριστερό μπακ.

Αυτός είναι σχεδιασμός, ε; Κατά τα άλλα, στους αντικειμενικούς φταίει το ότι ο Ολυμπιακός δεν έριξε το βάρος στα μπακ του… Όχι το ότι η ΑΕΚ πήρε παίκτη για μια θέση και πριν κλείσει και το τελευταίο παράθυρο, πήγε και πήρε και άλλο, συμπατριώτη του, για την ίδια θέση, από την αγορά των ελεύθερων. Το συμπέρασμα είναι ένα: Αν έχεις προπαγάνδα… διάβαινε, που λέμε.

Διαβάστε επίσης