Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίποτα, τίποτα δεν τον σταματά

Τίποτα, τίποτα δεν τον σταματά
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:47

Ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους. Παιχνίδι με το παιχνίδι, η ομάδα του Ολυμπιακού μπορεί ΜΟΝΟ να γίνεται καλύτερη. Μόνο να βελτιώνεται και να μοιράζει νέες… τεσσάρες. Για να το πούμε σωστά, βέβαια, αυτοσκοπός δεν είναι οι τεσσάρες. Είναι οι νίκες και οι τίτλοι.

Αλλά όπως και να το κάνεις, με το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου να είναι πολύ χαμηλότερο, από το επίπεδο του Ολυμπιακού, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί κάλλιστα σε κάθε αγωνιστική να… μοιράζει τεσσάρες και πεντάρες. Το έκανε και πέρυσι. Κατά κόρον. Με τον Τικίνιο να δείχνει ότι… έβαλε μπροστά, ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει πολλά στο γκολ!

Και με αυτά τα κέρδη, με ακόμη μεγαλύτερη άνεση στο σκοράρισμα και στην… κάμψη του αντιπάλου, η ομάδα του Πειραιά μπορεί, αγώνα με τον αγώνα, να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματική και να φτάνει πιο εύκολα στον στόχο της. Να φτάνει πιο εύκολα σε αυτό το οποίο θέλει να κάνει. Να παίρνει τα τρίποντα που θα φέρουν το 47ο.

Όπως φάνηκε και χθες, σε Βικελίδης, ΟΑΚΑ και Αγρίνιο, αντίπαλος δεν υπάρχει. Με τον Τικίνιο να ανοίγει λογαριασμό, τον Ελ Αραμπί να συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα, αλλά και τους εξτρέμ να μπαίνουν σιγά-σιγά στον λογαριασμό, τα γκολ θα πέσουν… βροχή. Ο Βραζιλιάνος έδειξε ότι χρειαζόταν απλώς μια μικρή ώθηση, για να… πάρει μπροστά. Και τώρα… φύγετε από τον δρόμο του!

Διαβάστε επίσης