Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φάκελος «Φενέρ»: Καμαρά στο τετράγωνο (videos)

Φάκελος «Φενέρ»: Καμαρά στο τετράγωνο (videos)
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:32

Σε τρομερό «φεγγάρι» είναι ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος αγώνα με τον αγώνα, γίνεται καλύτερος. Μπαίνει ολοένα και πιο πολύ στο κλίμα της ομάδας και δείχνει να δένει με τους συμπαίκτες του, προσφέροντας ολοένα και περισσότερα πράγματα, στην ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Σκόραρε ένα ιδιαίτερο γκολ, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και έδειξε ότι διαρκώς ανεβαίνει.

Από κοντά και ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος σταθερά είναι από τους καλύτερους του Ολυμπιακού, στην αρχική ενδεκάδα, στην οποία βρίσκεται συνήθως. Ο μέσος από τη Γουινέα, συμπατριώτης του Αγκιμπού, είχε συμμετοχή και στο πρώτο γκολ στην Τρίπολη, επιβεβαιώνοντας ότι παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Μαρτίνς, σύμφωνα με τα πλάνα τα οποία καταστρώνει αυτή τη στιγμή και με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και απρόοπτα, σχεδιάζει η ομάδα του να παίξει στην Πόλη και με τους δύο Καμαρά στην ενδεκάδα. Αυτό το οποίο έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος κόουτς, αυτή τη στιγμή, είναι δηλαδή να βάλει τον Αγκιμπού στο ένα άκρο και κάποιον άλλο εξτρέμ, στο άλλο. Αυτό σημαίνει ότι ένας εκ των Μασούρα, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Λόπες, Βρουσάι, θα είναι στη μία πτέρυγα, να πλαισιώνει τον επιθετικό. Και στην άλλη θα είναι ο Αγκιμπού. Ο Μαντί Καμαρά, δεδομένα θα είναι στον άξονα, όπου θα σχηματίσει τριάδα, μαζί με τους Εμβιλά (δεδομένα) και έναν εκ των Κούντε-Μπουχαλάκη.

Οι δύο Καμαρά περνούν εξαιρετική περίοδο. Για τον Καμαρά τα… ξέραμε. Για τον Αγκιμπού… τώρα τα μαθαίνουμε. Ο νεαρός άσος δείχνει ότι δικαίως κέρδισε τη θέση του στην πρώτη ομάδα. Ενώ αρχικά είχε έρθει στο λιμάνι, για να παίξει στη Β’ ομάδα. Και μέσω αυτής να διεκδικήσει την είσοδο στους… «μεγάλους». Ο Ολυμπιακός παίρνει πολλά πράγματα από τους δύο Αφρικανούς και με το δεδομένο ότι αμφότεροι είναι, αυτή την περίοδο, σε εξαιρετική φόρμα, ο Μαρτίνς αναμένεται να τους ρίξει και τους δύο στη «μάχη».

Διαβάστε επίσης