Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανησυχία για Εμβιλά, είναι στην αποστολή για Τουρκία (photo)

Ανησυχία για Εμβιλά, είναι στην αποστολή για Τουρκία (photo)
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:41

Μπροστά, τούτη την ώρα, υπάρχει μόνο το ματς με τη Φενέρ! Ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα επικεντρωμένος, στην αναμέτρηση, η οποία έρχεται και για αυτή προετοιμάζεται φουλ! Ο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του, το πρωί της Τετάρτης, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ενώ έγινε μάρτυρας ενός προβλήματος, της τελευταίας στιγμής. Συγκεκριμένα, ο Εμβιλά αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα, αλλά θα φανεί, εάν θα γίνει διαθέσιμος, έστω και την ύστατη ώρα, για το ματς. Ο Μαρτίνς τον πήρε μαζί, στην Πόλη, πάντως.

Αναλυτκά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που θα πετάξει για την Τουρκία.

Αναλυτικά η αποστολή:
Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Μάρκοβιτς, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης