Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπουχαλάκης: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Μπουχαλάκης: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 - 20:56

Για το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Σουηδία μίλησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και τόνισε πως η Εθνική μπορεί να τα καταφέρει. «Θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια στον όμιλο είναι δύσκολα, καθώς όλες οι ομάδες είναι κοντά. Έχει τον χαρακτηρισμό του τελικού από βαθμολογικής άποψης, αλλά όλα είναι δύσκολα. Στόχος μας η νίκη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε θέσει εξ αρχής. Μας ιντριγκάρει ο τελικός. Είμαστε έτοιμοι έχουμε κάνει την προετοιμασία μας, για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

Για το ότι οι παίκτες της Σουηδίας μιλούν για ρεβάνς για την ήττα του πρώτου παιχνιδιού: «Κατ' αρχήν είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Μπορεί να κερδίσαμε αλλά ξέρουμε ότι είναι ένα ματς με διαφορετικές συνθήκες. Είναι λογικό ότι από τη στιγμή που έχουν ένα προβάδισμα στη βαθμολογία να διαχειριστούν το παιχνίδι όπως τους συμφέρει. Εμείς θα κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και το παιχνίδι μας, να υπηρετήσουμε το πλάνο που έχει ο προπονητής μας. Η Σουηδία μπορεί να ακολουθήσει το δικό της πλάνο».

Για το ότι οι Σουηδοί θεωρούν ότι η Ελλάδα έχει τη μεγαλύτερη πίεση: «Τη μεγαλύτερη πίεση την έχει η Σουηδία, επειδή προέρχεται από το EURO. Εμείς κάνουμε μια καινούργια προσπάθεια με μια νέα ομάδα και νέους παίκτες. Οι Σουηδοί παίζουν στην έδρα τους σε ένα γεμάτο γήπεδο. Πριν από ένα μήνα τους αντιμετωπίσαμε και πήραμε ένα αποτέλεσμα. Θα δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το ότι μετά το 2014 η Ελλάδα έχασε το κλίμα ομάδας-παρέας και αν έχει ξαναβρεθεί τώρα: «Ναι ισχύει. Είμαστε μια οικογένεια. Μόνο εμείς γνωρίζουμε πόσο πολύ το θέλουμε, πόσο αγαπάμε την Εθνική, πόσο δεμένοι είμαστε αλλά και τους στόχους μας. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Θεωρούμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Χαιρόμαστε πολύ που τα πάμε καλά. Όλοι μας το θέλουμε παραπάνω από όσο το δείχνουμε. Πρέπει να το δείξουμε ακόμα μια φορά στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Η απαράδεκτη σιωπή της ΕΠΟ...

Η απαράδεκτη σιωπή της ΕΠΟ...

Ενώ προκλήθηκε σάλος μετά τη δικαίωση του Κούγια, έγινε χαμός και στην ΕΕ, παρόλα αυτά η ομοσπονδία δεν έβγαλε ανακοίνωση. Δεν υπάρχει δικαιολογία για την Επιτροπή Δεοντολογίας.