Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος έτοιμος για Γερμανία!

Θρύλος έτοιμος για Γερμανία!
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 - 12:52

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την αποστολή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις τους και όχι στη Γερμανία, όπως άλλωστε συνηθίζουν να κάνουν μέχρι τώρα στα εκτός έδρας ματς της Ευρώπης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τα πρόσωπα της αποστολής, η οποία αποτελείται συνολικά από 24 ποδοσφαιριστές και είναι μέσα οι Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Να σημειωθεί πως επέστρεψαν στη δράση οι Τζολάκης, Σουρλής, μετά το πρόβλημα που υπήρξε με την εθνική Ελπίδων και τον κορονοϊό.

Από εκεί και πέρα στην αποστολή είναι μέσα και ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος είναι στο Παρίσι για προσωπική του υπόθεση και θα ταξιδέψει απευθείας από τη Γαλλία στη Γερμανία ενόψει του αγώνα με την Άιντραχτ.

Διαβάστε επίσης