Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φρανκφούρτη: Πτώση θερμοκρασίας, πιθανή βροχή για απόψε

Φρανκφούρτη: Πτώση θερμοκρασίας, πιθανή βροχή για απόψε
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 - 11:29

Αποστολή στη Γερμανία: Διονύσης Βερβελές

Σας ενημερώσαμε για τις συνθήκες τις οποίες ο Ολυμπιακός συνάντησε στη Γερμανία, φτάνοντας εκεί, για το ματς με την Άιντραχτ, απόψε το βράδυ στις 22:00. Ο Θρύλος αναμένει απόψε, αυτές τις συνθήκες, να γίνουν ακόμη πιο έντονες. Ο χειμερινός καιρός (για Ελλάδα, γιατί για Γερμανία είναι απλά… φθινοπωρινός) συνεχίζεται και μάλιστα… εντείνεται.

Η θερμοκρασία, σήμερα Πέμπτη, είναι ήδη πιο χαμηλά, σε σχέση με χθες και προχθές, ενώ η πρόγνωση από τη Γερμανία κάνει λόγο ακόμη και για βροχή, την ώρα του αγώνα. Ο Θρύλος είναι προετοιμασμένος, αφού όσο… ελάχιστο και αν ακούγεται, η ομάδα προετοιμάζεται μέχρι και για αυτά! Για τις καιρικές συνθήκες, τις οποίες θα συναντήσει, στο ματς, την ώρα που θα παίζει.

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες εν μέσω πανδημίας, στην πόλη υπάρχει μία σχετική κανονικότητα, με μάσκες παντού, σε κλειστούς χώρους, αλλά κατά τα άλλα, η ζωή συνεχίζεται… σαν να μην υπάρχει πανδημία.

Την ατμόσφαιρα, όπως και να ‘χει, αναμένεται να… ζεστάνουν οι ΓΑΥΡΟΙ, οι οποίοι θα βρίσκονται στο Deutsche Bank Park, στο πλευρό του αγαπημένου μας ΘΡΥΛΟΥ! Για πάμε…

** Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Άιντραχτ.

Διαβάστε επίσης

Απόψε πάει στους «16»! (photo)

Απόψε πάει στους «16»! (photo)

Ώρα… πρόκρισης 22:00 (Cosmote TV / gavros.gr)! Διπλό στη Φρανκφούρτη, επί της Άιντραχτ, θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, για να… τελειώνει με τον Δ’ όμιλο του Europa League!