Ντουντούκα
Και Κασάμι και Πασχαλάκης!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Απαντήσεις; Μόνο στον εαυτό του

Απαντήσεις; Μόνο στον εαυτό του
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 - 11:28

Έχουν πάρει φόρα οι διάφοροι «αντικειμενικοί» παπαγάλοι και βάλλουν κατά του Ολυμπιακού. Επειδή… ηττήθηκε σε ένα εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς. Δεν πείθουν ότι το κάνουν για το καλό της ομάδας. Δεν πείθουν ότι… περίμεναν «διπλό» για να χαρούν και ότι… απογοητεύτηκαν, επειδή αυτό δεν ήρθε. Μάλλον ήττα περίμεναν, για να βγουν να «ξεσαλώσουν» και να στήσουν τον Ολυμπιακό στον τοίχο. Να… στρώσουν το έδαφος, ψυχολογικά, για τον ΠΑΟΚ, που έρχεται στο Καραϊσκάκη να παίξει ένα ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών, όπως αποφάσισε το «σύστημα» που τον στηρίζει, επί «εξυγίανσης».

Ο Ολυμπιακός δεν έχει σηκώσει τους τόνους και πολύ καλά κάνει. Δεν έχει βγάλει προς τα έξω τη δεδομένη ανωτερότητά του, ως… «χαρτί» το οποί παίζει πριν το ματς. Όχι. Είναι το «χαρτί» που θα παίξει κατά το ματς. Κατά τη διάρκειά του. Είναι το χαρτί που θα παίξει όταν θα παραταχθεί στο χορτάρι του Καραϊσκάκη και θα βρεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Απαντήσεις, ο Ολυμπιακός, έχει να δώσει ΜΟΝΟ στον εαυτό του. Πουθενά αλλού δεν «χρωστάει απαντήσεις» ο Θρύλος. Για να τελειώνουμε. Η ομάδα παραμένει στην αφρόκρεμα του ποδοσφαίρου. Παραμένει ανώτερη από οποιονδήποτε εν Ελλάδι ανταγωνιστή και αυτό δεν… αλλάζει από το ένα ματς στο άλλο. Ούτε όταν νικάει ο Ολυμπιακός να τον αποθεώνουμε και όταν χάνει να τα… ισοπεδώνουμε όλα. Οι «αντικειμενικοί» αυτό κάνουν και σαφής στόχος τους μοιάζει… μόνο το χάος. Και τίποτε άλλο. Δεν θα τους περάσει.

Καθαρή σκέψη, πίστη στην ομάδα και τέλος. Ούτε ισοπέδωση, ούτε τίποτα. Αυτά για τους άλλους, τους πεινασμένους…

Διαβάστε επίσης