Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΠΑΟΚ η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα; Ούτε στην πόλη δεν είναι…

Ο ΠΑΟΚ η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα; Ούτε στην πόλη δεν είναι…
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021 - 12:03

Ζουν σε δικό τους κόσμο εκεί γύρω από τον ΠΑΟΚ. Έτσι εξηγούνται όλα, εντέλει… Διαβάζουμε: «Αυτά που έχω να πω αφορούν την πραγματικότητα. Ο Πασχαλάκης ήρθε στον ΠΑΟΚ και απέκτησε μεγάλη αναγνωρισιμότητα και εξαιτίας των καλών του εμφανίσεων. Είναι ένας γκολκίπερ με τρομερά προσόντα, ένας πολύ καλός γκολκίπερ που το έχει αποδείξει, όμως επιδέχεται και άλλες βελτιώσεις στην δουλειά του. Και αυτοί που τον γυμνάζουν δεν πρέπει να δουν τις εξόδους του; Είναι σημαντικό να βελτιωθεί και σε αυτό τον τομέα. Παίζει στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θέλει λίγη σοβαρότητα παραπάνω και πιστεύω ότι θα κάνει ακόμη καλύτερη πορεία. Πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε πως πρόκειται για έναν εξαιρετικά καλό τερματοφύλακα».

Τάδε έφη Απόστολος Σαβουλίδης (πρώην τερματοφύλακας ΠΑΟΚ) για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη (νυν τερματοφύλακα ΠΑΟΚ). Δεν μας απασχολούν οι κρίσεις για τον Έλληνα γκολκίπερ του «δικεφάλου» του βορρά. Δεν μας απασχολεί.

Αλλά πραγματικά τώρα… «Παίζει στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»; Ούτε της πόλης δεν είναι καλά-καλά… Μέχρι πριν από 2-3 χρόνια ο Άρης τους… πέρναγε σε πρωταθλήματα και… γύρισαν τη χώρα ανάποδα, για να πάρουν ένα και να… ισοφαρίσουν… Στα ίσα κοντράρουν τον Άρη και… μέχρι εκεί είναι. Να ξέρουμε και τι λέμε και να μη μας τρελάνουν, στο φινάλε…

Διαβάστε επίσης