Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ανεβασμένος ο Ονιεκουρού, έχει ακόμη πολλά να δώσει! (videos)

Ανεβασμένος ο Ονιεκουρού, έχει ακόμη πολλά να δώσει! (videos)
Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021 - 12:40

Θετική εικόνα είχε ο Ονιεκουρού, στο ματς με την Άιντραχτ Φρανφκούρτης. Ο Νιγηριανός εξτρέμ έδωσε ταχύτητα, καλή τακτική προσήλωση, αλλά και πίεσε την άμυνα της Άιντραχτ, όσο έμεινε στο ματς. Ήταν και ωραίος, αλλά και… μοιραίος (εντάξει, εν μέρει…) αφού έχασε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, στο δεύτερο μέρος, να χριστεί σκόρερ… Ο Ονιεκουρού ήταν χθες όπως τον θέλει ο Ολυμπιακός, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει… κι άλλο από εκείνον!

Το επίπεδο αυτό, στο οποίο έπαιξε χθες, ο εξτρέμ του Μαρτίνς, είναι ικανοποιητικό, αλλά όχι το επίπεδο στο οποίο μπορεί να φτάσει. Ο Ονιεκουρού είναι ένας εκπληκτικός εξτρέμ, μπορεί να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα και να δώσει πολλά παραπάνω στον Θρύλο. Τα περιμένει ο Ολυμπιακός και ξέρει ότι μπορεί να τα πάρει.

Ο Ονιεκουρού ήταν πολύ κινητικός και δημιουργούσε πολλές απειλές στην άμυνα της Άιντραχτ. Τόσο εκτός περιοχής και πάνω στη γραμμή, όσο και μέσα στην περιοχή, με διαγώνιες κινήσεις, τις οποίες έκανε για να εκμεταλλευτεί τη δημιουργία του Ελ Αραμπί. Το γκολ του έλειψε, αλλά δείχνει ότι θα έρθει και αυτό. Και όταν αρχίσει να τα βάζει, με συνέπεια και συχνότητα, τότε θα δώσει πραγματικά αυτά που μπορεί, στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης