Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωμωδία ΑΕΚ στην απολογία της, ασχολούταν με τον… Ολυμπιακό!

Κωμωδία ΑΕΚ στην απολογία της, ασχολούταν με τον… Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021 - 12:05

Φαίνεται ότι οι σχέσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ με συγκεκριμένο πορτοκαλί site… αποκαταστάθηκαν, αφού… υιοθέτησε μέχρι κεραίας τη «γραμμή» του, στην απολογία της. Μας έλεγαν απ’ έξω απ’ έξω οι προπαγανδιστές τις τελευταίες ημέρες, ότι ο Άρης πήγε στο ΟΑΚΑ να… τιμωρήσει την ΑΕΚ, για να πάει ο Ολυμπιακός κεκλεισμένων των θυρών στο ντέρμπι που έρχεται.

Μιλάμε για νέο επίπεδο ονειροφαντασίας… Ονειρεύεται συμμαχίες το πορτοκαλί site, τις… υιοθετεί η ΠΑΕ ΑΕΚ και πάει και τις… καταθέτει, για να απολογηθεί για όσα κατηγορείται, στην Πειθαρχική. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, το έργο έχει πάει… αλλού πλέον. Να απολογείται η ΑΕΚ για ματς της με τον Άρη και για τα αίσχη για τα οποία κατηγορείται ότι έγιναν σε αυτό και να… ασχολείται με τον Ολυμπιακό.

Να φαντάζεται συμμαχίες με τον Άρη και να τις προτάσσει ως… δικαιολογία για να πείσει για «προκλητική συμπεριφορά» των ανθρώπων του Άρη, στο ΟΑΚΑ. Ποσώς μας ενδιαφέρει τι έκανε και τι δεν έκανε ο Άρης και αν προκάλεσε, ποσώς μας ενδιαφέρει τι έκανε και τι δεν έκανε η ΑΕΚ. Εμείς ως ΜΜΕ καταγράψαμε τις καταγγελίες και τίποτα περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, ούτε τοποθετήθηκε για το θέμα, ούτε έχει και καμία δουλειά με το τι έγινε ή δεν έγινε στο ΟΑΚΑ. Αυτά τα κρίνει ΟΛΑ η δικαιοσύνη και μόνο.

Ο Ολυμπιακός, θυμίζουμε, τιμωρήθηκε για… μετρημένα, ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ, καπνογόνα, από τους… υπερδραστήριους παρατηρητές στο Καραϊσκάκη και έκλεισε το γήπεδό του, με τον ΠΑΟΚ. Ούτε ασχολείται με το ΟΑΚΑ, ούτε και πρόκειται ποτέ να επωφεληθεί από «εξυγιαντική» απόφαση, στο ποδόσφαιρό μας… Το ΜΟΝΟ δεδομένο είναι αυτό... Το έχουμε ζήσει στο πετσί μας... Όλα τα άλλα είναι… να ‘χαμε, να λέγαμε.

Η ΑΕΚ αντί να απολογηθεί για όσα φέρεται να έκανε, στο ματς με τον Άρη, πήγε στην Πειθαρχική να πει για… φανταστικές συμμαχίες Ολυμπιακού και Άρη. Τόσο τρόμο έχουν με τον Ολυμπιακό, πια; Παντού μπροστά τους τον βλέπουν; Πήγαν στην Πειθαρχική της Σούπερ Λιγκ για να… απαγγείλουν παραμύθα και προπαγάνδα;

Διαβάστε επίσης