Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγκαλίτσες και φιλάκια… last year!

Αγκαλίτσες και φιλάκια… last year!
Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021 - 15:12

Ο Ολυμπιακός παίζει την ίδια ώρα με το ντέρμπι ανάμεσα σε δύο αρχι-εξυγιαντές. Τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο. Είναι γνωστή η αγαπητική σχέση των δύο, οι οποίοι κάποτε κάνανε… αγκαλιές και υπόσχονταν ότι μαζί θα… σώσουν το ποδόσφαιρο. Από τι θα το σώσουν, δεν κατάλαβε ποτέ κανένας. Και όχι καμιά σωτηρία δεν είδαμε (ούτε και υπάρχει), αλλά αντιθέτως, το ποδόσφαιρό μας, επί ημερών της… τρόικας, βυθίζεται και πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο…

Ποιος φταίει; Ας τα βρουν οι «εξυγιαντές» μεταξύ τους. Ποσώς μας ενδιαφέρει. Εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ, η οικογένεια του Ολυμπιακού, εν γένει, ποτέ δεν τους πιστέψαμε… Ακόμη κα όταν έκαναν… αγκαλίτσες και… φιλάκια, όλη η Ελλάδα έβλεπε τις… «λυκοφιλίες» ανάμεσα στα μέλη της τρόικας και… γελούσε… Οι τριγμοί στην «τρόικα» έχουν κάνει εδώ και πολύ καιρό την εμφάνισή τους. Κάποτε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ ήταν αγκαλιά, τώρα… μάλλον όχι.

Θα έχει πλάκα απόψε… Θα έχει ενδιαφέρον να τους δούμε να… πατάνε ο ένας πάνω στον άλλον για να μην… πνιγούν. Ο ένας για να μη μείνει εκτός στόχων από τον Νοέμβρη και ο άλλος για να μη μείνει στο -7 από τον Θρύλο και… φάει κράξιμο από τους Παοκτζήδες… Θα έχει πολλή πλάκα. Αγκαλίτσες και φιλάκια… last year!

Διαβάστε επίσης