Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming
Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021 - 18:29

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming: Το σύνολο του Μαρτίνς υποχρεώθηκε σε 2η διαδοχική ήττα με την Άιντραχτ (1-2), μεσοβδόμαδα, σε παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε μάλιστα, με τον Ελ Αραμπί (12’) και έτσι το παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, στα τέλη του μήνα απέκτησε χαρακτήρα «τελικού». Σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, έναν βαθμό πάνω από την ΑΕΚ, την οποία αντιμετωπίζουν την επόμενη αγωνιστική. Στο παιχνίδι που προηγήθηκε χρονικά, ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής (2-1) από το Αγρίνιο χάρη σε γκολ των Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Ο Ιωνικός μαζεύει πολύτιμους βαθμούς ενόψει συνέχειας, αφού επικράτησε αρχικά στο Περιστέρι του Ατρομήτου (2-0), πριν αναδειχθεί ισόπαλος με 1-1 με τον Βόλο. Θετική εμφάνιση και στις δύο αναμετρήσεις, ενώ ήρθε και η πρόκριση επί της Ξάνθης (2-1) στο Κύπελλο, σε αγώνα που μεσολάβησε.

Σε ότι αφορά στα αγωνιστικά, οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να είναι μάλλον έτοιμος ο Μπουχαλάκης για τον αγώνα κόντρα στους Νικαιώτες, ενώ ο τραυματισμός του Καμάρα στο ματς με αντίπαλο την Άιντραχτ, δεν κρίνεται ανησυχητικός. Αυτό δεν ισχύει βέβαια για τον Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος σε φάση στην οποία ο αντίπαλος τον μάρκαρε πολύ σκληρά, τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα το πόδι του να έχει πρηστεί, κάτι που θα τον κρατήσει για λίγο καιρό εκτός.

Εκεί όπου ο Πορτογάλος τεχνικός θα προχωρήσει σίγουρα σε αλλαγές στο βασικό σχήμα με πρώτη την επιστροφή του Σισέ σε αυτό αντί του Μπα, που δεν κατάφερε στα δύο ματς που αγωνίστηκε, με Παναιτωλικό και Άιντραχτ να πιάσει καλή απόδοση.

Κούντε και ο Γκάρι Ροντρίγκες διεκδικούν με σοβαρές πιθανότητες θέση στην 11αδα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Ο Ιωνικός υπολογίζει στον Τσιγκρίνσκι, που προπονήθηκε κανονικά μέσα στην εβδομάδα, ενώ οι Λένις και Κάνιας ακολούθησαν ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης της Παρασκευής, και έτσι τέθηκαν στη διαθέση του Δημήτρη Σπανού.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ιωνικός είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 της Κυριακής, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Σκληρό αποτέλεσμα, δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα»

Στο ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο για τον Ολυμπιακό και πως ήταν η καλύτερη ομάδα, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV. «Είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα, αλλά δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε δύο λάθη και δεχτήκαμε δύο γκολ. Δεν καταφέραμε για μία ακόμη φορά να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Το δείχνουν και τα νούμερα του αγώνα ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα γιατί πληρώσαμε τα λάθη μας».

Για το μαρκάρισμα στον Ρέαμπτσιουκ: «Από τη στιγμή που δόθηκε η κίτρινη κάρτα πάει να πει πως ο διαιτητής είδε το χτύπημα. Οπότε είναι απαράδεκτο λοιπόν που δε βγήκε η κόκκινη. Λυπούμαστε που δε βγήκε εκεί η κόκκινη κάρτα, όπως και δεν ελέγχθηκε το δεύτερο γκολ της Άιντραχτ. Λυπούμαστε για αυτές τις δύο φάσεις, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και συνεχίζουμε».

Για την πρωτιά και πόσο δυσκόλεψε: «Δεν εξαρτάται πλέον από εμάς, αλλά από άλλους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να νικήσουμε τα άλλα δύο παιχνίδια για να πάρουμε την πρόκριση και από εκεί και πέρα να δούμε τι θα συμβεί στα άλλα ματς του ομίλου για την πρώτη θέση».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming | Ελ Αραμπί: «Ήμασταν ανώτεροι»

Χαρούμενος για το ρεκόρ που πέτυχε με το να γίνει πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, αλλά στενοχωρημένος με το αποτέλεσμα, ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. «Είμαι χαρούμενος», είπε αρχικά ερωτηθείς για το ρεκόρ και συνέχισε: «Θα ήμουν πιο χαρούμενος αν είχαμε νικήσει. Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, ήμασταν ανώτεροι στο ματς. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε παρακάτω».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή και είχαμε μια συμπαγής ομάδα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια γρήγορη και επιθετική ομάδα. Με δύο λάθη δεχτήκαμε δύο γκολ. Κάναμε το 1-0, απάντησε γρήγορα η Άιντραχτ και, στη συνέχεια, είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε και δεχτήκαμε τελικά το γκολ».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης

Αγκαλίτσες και φιλάκια… last year!

Αγκαλίτσες και φιλάκια… last year!

Οι τριγμοί στην «τρόικα» έχουν κάνει εδώ και πολύ καιρό την εμφάνισή τους. Κάποτε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ ήταν αγκαλιά, τώρα… μάλλον όχι.