Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Ολυμπιακό (ψευτο)μαγκιές δεν περνάνε

Στον Ολυμπιακό (ψευτο)μαγκιές δεν περνάνε
Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021 - 15:31

Όπως όλος ο Σύλλογος βάζει από κάτω «εξυγιάνσεις», «φάρους», προπαγάνδα και… ψευτομαγκιές, έτσι (θα) κάνει και ο Ολυμπιακός Β’. Απλά τα πράγματα…

Μπήκε χθες ο Αποστολόπουλος, που κάποτε έλεγε… ό,τι ήθελε, εις βάρος του Ολυμπιακού, να παίξει σε ματς Ολυμπιακός Β’ με την ομάδα του, τον ΠΑΟΚ (Β’) και κλώτσαγε μες στα… νεύρα… Γιατί όμως; Βρήκε τη θέση του εκεί που (προφανώς εδώ και χρόνια) ήθελε… Τους βλέπουν, ρε παιδί μου και δεν τους νοιάζει. Λέγαμε κάποτε για τον Καρυπίδη, τον Πλατανιά και τον Ολυμπιακό, στον ΠΑΟΚ ο Καρυπίδης. Λέγαμε κάποτε για τον Αποστολόπουλο, τον Πλατανιά και τον Ολυμπιακό, στον ΠΑΟΚ Β’ ο Αποστολόπουλος. Εντάξει και τι έγινε; Σεβάστηκε ποτέ κανένας τους εκεί το ποδόσφαιρο, για να το κάνουν τώρα;

Αλλά να είναι ξεκάθαρο, προς κάθε κατεύθυνση, έτσι; Και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις… Στον Ολυμπιακό (Β’) μαγκιές δεν περνάνε. Ναι, σε παρένθεση το «Β’». Γιατί οι μαγκιές αυτές δεν περνάνε στον Ολυμπιακό Β’ επειδή δεν περνάνε ΣΥΝΟΛΙΚΑ, σε ΟΛΟ τον Σύλλογο. Σαφές; Σαφές. Κατανοητό; Απόλυτα.

Ο Θρύλος δεν έφτιαξε τη Β’ ομάδα για να έρχονται οι Γκαρσίες και οι Αποστολόπουλοι να… προκαλούν και να κλωτσάνε τα παιδιά του Ολυμπιακού, που παίρνουν τις ευκαιρίες τους στη Β’ ομάδα για να πάνε στην πρώτη… Σαφές; Σαφές και αυτό. Μαγκιές στον Ολυμπιακό (Β’) δεν περνάνε, γιατί… ποτέ δεν πέρασαν, συνολικά, στον Σύλλογο. Στον μεγαλύτερο Σύλλογο της χώρας.

Διαβάστε επίσης

Αγκαλίτσες και φιλάκια… last year!

Αγκαλίτσες και φιλάκια… last year!

Οι τριγμοί στην «τρόικα» έχουν κάνει εδώ και πολύ καιρό την εμφάνισή τους. Κάποτε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ ήταν αγκαλιά, τώρα… μάλλον όχι.