Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βράχος Β’»

«Βράχος Β’»
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 - 15:11

Κάποτε μας τον έλεγαν «βράχο». Μας τον παρουσίαζαν ως την τεράστια ανανέωση, για την οποία πανηγύριζαν. Όλοι μαζί, «πράσινοι» και παραμυθατζήδες, είχαν… ξεσαλώσει, όταν ο Παναθηναϊκός είχε ανανεώσει τον Σένκεφελντ. Και από τότε… τον ψάχνουν. Και δεν τον έχουν βρει ακόμα. Στην πρώτη ομάδα.

Γιατί επανεμφανίστηκε, αλλά στη Β’. Έμεινε καιρό εκτός και τώρα αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει πάλι… χρόνο. Στη Β’ ομάδα, όπου από «βράχος», έγινε «βράχος β’».

ΟΚ, δεν είναι κακό ένας παίκτης που γυρνάει από τραυματισμό να παίξει στη β’ ομάδα, για να βρει τα πατήματά του. Κακό είναι να παρουσιάζεις «βράχο» έναν παίκτη, μόνο και μόνο επειδή τον ανανέωσες και δεν μπορείς να βρεις κάναν καλύτερο να πάρεις… Και μετά να… ψάχνεις να βρεις κα εκείνον, που εξαφανίστηκε. Όχι γιατί τραυματίστηκε, αλλά γιατί και όταν έπαιζε, ήταν… άφαντος.

Δεν έχουν πάρει τα μαθήματά τους, στην παραμύθα. Δεν έχουν πάρει το μάθημά τους, να μην ανοίγονται. Πήγαινε ο Παναθηναϊκός και ανανέωνε τον Σένκεφελντ και τον έλεγε «βράχο» και αυτός και η παραμύθα που δούλευε φουλ προπαγάνδα. Και πήγαινε ο Ολυμπιακός και έπαιρνε Παπασταθόπουλο. Τι να λέμε τώρα…

Διαβάστε επίσης