Ντουντούκα
Όχι έτσι, Θρύλε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σημαντική η εξέλιξη με Σεμέδο, δείχνει πολλά

Σημαντική η εξέλιξη με Σεμέδο, δείχνει πολλά
Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 - 10:57

Η επιστροφή του Ρούμπεν Σεμέδο στις ομαδικές προπονήσεις του Ολυμπιακού είναι, αν μη τι άλλο, μία σοβαρή εξέλιξη. Σημαντική, για τη συνέχεια της καριέρας του Πορτογάλου σέντερ μπακ, στην ομάδα του Πειραιά, ή και εκτός αυτής. Δεν είναι ψέμα, άλλωστε, ότι το ενδιαφέρον από το εξωτερικό και δη από την Πορτογαλία, για τον Ρούμπεν Σεμέδο, «φουντώνει» ξανά, για τα καλά. Και με αυτή την προοπτική, ο Σεμέδο έχει αρχίσει να δουλεύει ξανά, εντατικά.

Ο Πορτογάλος έχει την ευκαιρία να κερδίσει πίσω όσα έχασε, όλο αυτό το διάστημα, αλλά και να δώσει στον Ολυμπιακό, αυτό που του αξίζει. Να κερδίσει ξανά τη χαμένη του «αίγλη», ως παίκτης, η αξία του οποίου ποδοσφαιρικά είναι δεδομένη. Τα εξωαγωνιστικά τερτίπια πλήρωσε το αμέσως προηγούμενο διάστημα, ο Σεμέδο, αλλά αυτή τη στιγμή, αυτά μένουν πίσω. Ο Πορτογάλος μπορεί να δουλέψει ξανά καλά, να μπει και στην αγωνιστική δράση, εφόσον Μαρτίνς και Διοίκηση αποφασίσουν να πάνε σε αυτή την κατεύθυνση και να κερδίσει ξανά τη δυνατότητα να ισορροπήσει την καριέρα του.

Παράλληλα, μπορεί με τη δουλειά του να δώσει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να τον βγάλει ξανά στη «βιτρίνα» και να τον πουλήσει, εφόσον λάβει κάποια πρόταση η οποία θα κριθεί ικανοποιητική, τόσο για τον παίκτη, όσο και για τον Σύλλογο. Απλά τα πράγματα και ο Σεμέδο έχει μία νέα ευκαιρία, με τα χρώματα του Ολυμπιακού, για να… ρεφάρει. Ευχή όλων είναι να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Διαβάστε επίσης