Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΕΚ θυμάσαι; Και 6 έφαγες και 5! Μέτρα αντίστροφα μαζί μας, φτάνει το ντέρμπι! (videos)

ΑΕΚ θυμάσαι; Και 6 έφαγες και 5! Μέτρα αντίστροφα μαζί μας, φτάνει το ντέρμπι! (videos)
Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 - 16:01

Βιάζονταν τα παιδιά να μπουν σε… mood ντέρμπι! Μην τους χαλάσουμε χατίρι! Συνεχίζουμε την αντίστροφη μέτρηση του «πόνου»! Κούλα θυμάσαι; Μετρήσαμε 6, μετράμε και 5! Μέρες για το ΟΑΚΑ αλλά και γκολ! Χθες… αθετήσαμε την υπόσχεσή μας και στην αντίστροφη μέτρηση δεν επανήλθαμε με τις 6 μέρες, αλλά και τα 6 γκολ που ο Θρύλος έριξε στην κούλα, σε ένα ματς. Αλλά δεν… χάλασε και ο κόσμος. Τα θυμόμαστε σήμερα, μαζί με τις 5 μέρες που απομένουν για το ντέρμπι, αλλά και τα 5 γκολ που μάζεψε η κούλα, στο γήπεδό της, από τον Ολυμπιακό! Μόλις… πέρυσι κιόλας!

Τι ωραία περάσαμε και πόσο όμορφες στιγμές ζήσαμε και στις δύο περιστάσεις!

Πρώτα στην 6άρα, με την αεξάρα, πίσω στο μακρινό 2011. Σεζόν 2010-11 συγκεκριμένα και σε ματς που κρινόταν ο τίτλος (ο Ολυμπιακός με νίκη τον εξασφάλιζε) η ομάδα του Βαλβέρδε, τότε, έκανε όχι απλώς… πλάκα στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Την… εξαΰλωσε! Την εξαφάνισε από το γήπεδο! Δεν σταματούσε να της βάζει γκολ. Και μετέτρεψε το ματς σε… πάρτι!

Πάμε να θυμηθούμε:

Αρκετά χρόνια μετά και… μόλις πέρυσι, για την ακρίβεια, ο Θρύλος θύμισε στην ΑΕΚ τι μπορεί να της συμβεί… ανά πάσα ώρα και στιγμή! Πως, ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να βρεθεί τη δυσάρεστη θέση να μην προλαβαίνει να μετράει γκολ… Έτσι, πήγε στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ και την… διέλυσε! Της έβαλε 5 γκολ και την έκανε να μοιάζει αυτό που ήταν: Ομαδούλα. Λίγο διάστημα μετά της έβαλε άλλα 2 στο Καραϊσκάκη, αλλά αυτό σε… άλλη ημέρα αντίστροφης μέτρησης.

Μπόνους; Η… επίσκεψη αντιπροσωπείας οπαδών μέσα στο γήπεδο (απ’ έξω γινόταν από νωρίς χαμός, με το… γλέντι που έτρωγε η ομάδα του Χιμένεθ -ΞΑΝΑ!- εντός ΟΑΚΑ) και στο φινάλε, μπούκαραν και μερικοί οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο και τα… έψαλαν και στους παίκτες.

Είπαμε: Ο Ολυμπιακός θύμισε ξανά στην ΑΕΚ, τι μπορεί να της συμβεί, ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Πάμε να θυμηθούμε:

Διαβάστε επίσης