Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δικαίωση Θρύλου και Μαρτίνς και η αλλαγή έδρας!

Η δικαίωση Θρύλου και Μαρτίνς και η αλλαγή έδρας!
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 - 18:18

Αλλαγή έδρας υπήρξε στο Λαμία-Παναθηναϊκός (22/11, 18:00), στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τη 10η αγωνιστική στη Super League. Συγκεκριμένα, ο αγώνας δεν θα γίνει στη Λαμία, αλλά στο Βόλο, στο Πανθεσσαλικό. Και αυτή η αλλαγή έδρας αποτελεί τη δικαίωση του Ολυμπιακού και του Πέδρο Μαρτίνς.

Βλέπετε, η Λαμία αποφάσισε να κάνει βελτιωτικά έργα στον αγωνιστικό χώρο μέσα στη διακοπή και ο χλοοτάπητας δεν πρόλαβε να «δέσει» ακόμα, με αποτέλεσμα να μην είναι κατάλληλος για διεξαγωγή αγώνα. Αυτό έκρινε ο ειδικός της Super League που εξέτασε το γήπεδο και το έκρινε ακατάλληλο.

Και αυτό αποτελεί δικαίωση του προπονητή του Ολυμπιακού, μιας και όταν οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν στη Λαμία (19/9), ο Πορτογάλος έκανε παράπονα για την κατάσταση του γηπέδου. Και τότε, βέβαια, κάποιοι γελούσαν και απορούσαν, θεωρώντας πως είναι απλά δικαιολογίες.

Οι εξελίξεις, όμως, δικαιώνουν τους «ερυθρόλευκους». Ο αγωνιστικός χώρος της Λαμίας ήταν σε κακή κατάσταση και προφανώς τα βελτιωτικά έργα θα έπρεπε να είχαν γίνει νωρίτερα, πριν την έναρξη της σεζόν. Αυτό ήταν και το λογικό.

Διαβάστε επίσης