Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός στα εύκολα, Θρύλος στα δύσκολα!

Ολυμπιακός στα εύκολα, Θρύλος στα δύσκολα!
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 - 11:39

Βραδιές όπως η αποψινή χτίζουν χαρακτήρα και ξεχωρίζουν τις ομαδάρες, από τις άλλες… Και ο Ολυμπιακός δεδομένα ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Το έχει κερδίσει, το έχει αποδείξει και το δικαιούται, να λέγεται και να θεωρείται ομαδάρα. Απέναντι στη Φενερμπαχτσέ, απόψε το βράδυ, ο Ολυμπιακός έχει ξανά την ευκαιρία να αποδείξει ότι δικαιούται να βρίσκεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να διεκδικήσει να πάει πιο ψηλά, πιο μακριά, στο φετινό Europa League. Απόψε το βράδυ μπορεί να κάνει μία νέα αρχή και να βρεθεί αγκαλιά με την πρόκριση, στους «32» της διοργάνωσης και στα νοκ άουτ. Με στόχο να καταφέρει να πάει στους «16» και από εκεί… όσο πιο μακριά μπορεί!

Βραδιές όπως η αποψινή έχουν ό,τι χρειάζεται για να γραφτούν στην ιστορία. Διακύβευμα. Αξία. Σήμασία. Ουσία. Κρισιμότητα. Δυναμική. Και γεμάτο Καραϊσκάκη! Γεμάτο Ναό! Ο Ολυμπιακός έχει απόψε την ευκαιρία να αποδείξει ξανά ότι είναι Ολυμπιακός στα εύκολα, αλλά ΘΡΥΛΟΣ στα δύσκολα. Στα πιο σημαντικά, στα πιο μεγάλα, στα πιο σοβαρά.

Ο Θρύλος θα έχει στο πλάι του τον πύρινο κόσμο του, ο οποίος είναι έτοιμος να δώσει ξανά βροντερό παρών και να γεμίσει το Καραϊσκάκη, μετατρέποντάς το σε «κάστρο» απόρθητο και σε έδρα, από την οποία -παραδοσιακά- κανείς δεν περνά. Ο Θρύλος έχει απόψε και τον παράγοντα έδρα, δίπλα του, στο πλευρό του. Και το Καραϊσκάκη θα παίξει τεράστιο ρόλο απόψε, στο να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση που θέλει.

Διαβάστε επίσης