Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Ρέαμπτσιουκ: Έκανε ξανά ματσάρα και «υπέγραψε» και 2η νίκη στην Ευρώπη! (videos)

Ολυμπιακός | Ρέαμπτσιουκ: Έκανε ξανά ματσάρα και «υπέγραψε» και 2η νίκη στην Ευρώπη! (videos)
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 - 01:07
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είχα γράψει και πριν μερικές εβδομάδες για το πόσο μεγάλο παλικάρι είναι. Και συνεχίζει να το δείχνει. Το λέει η καρδιά του. Τους γουστάρει τέτοιους παίκτες ο κόσμος, δίχως αμφιβολία. Και το τελευταίο διάστημα ο Μολδαβός αριστερός μπακ είναι εξαιρετικός. Κάτι που πιστοποίησε και στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, μιας και ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ στο γκολ του Τικίνιο Σοάρες στο 90’ (1-0).

Αυτή η νίκη, λοιπόν, δεν είχε μόνο την υπογραφή του Βραζιλιάνου φορ, ή του Πέδρο Μαρτίνς, είχε και την υπογραφή του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Και αυτό ήταν το δεύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι που κρίνει ο μπακ του Θρύλου! Και αν με τη Φενέρ ήταν η ασίστ που έβγαλε για το 1-0, με την Αντβέρπ ήταν το κρισιμότατο γκολ που σημείωσε, πάλι στο φινάλε!

Και μάλιστα, σε ένα σημείο που ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε αρκετές δυσκολίες απέναντι στους Βέλγους, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League!

Συγκεκριμένα, στο 87’ του αγώνα με την Αντβέρπ πέτυχε το 2-1 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά το γύρισμα και την ασίστ του Μάριου Βρουσάι.

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, είχαμε και άλλη μία ματσάρα από τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ήταν φανταστικός σε όλο το 90λεπτο, έπαιξε, όπως πάντα, με ψυχή κα καρδιά και ήταν από τους κορυφαίους. Σπριντάρει, σεντράρει και ο Τικίνιο κάνει τα υπόλοιπα: 1-0 στο 90’ τη Φενέρ και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Όλεγκ, είσαι παλικάρι! Συνέχισε έτσι, ψυχάρα!

Διαβάστε επίσης

Ροτέισον*

Ροτέισον*

Θα δούμε αλλαγές με τον Βόλο; Όσες πρέπει.