Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραμύθα, πόση αλήθεια αντέχεις;

Παραμύθα, πόση αλήθεια αντέχεις;
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 - 14:40

Βαρέλα και Λουτσέσκου είπαν, μέσα σε λίγες λέξεις, ότι οι παραμυθατζήδες δεν τολμούν να πουν μέσα από τα… πονήματά τους! Μέσα σε ελάχιστες μέρες, παραδέχθηκαν αμφότεροι ότι ο πήχης έχει μπει… πολύ ψηλά, για αυτή την ομάδα, η οποία απλά… δεν μπορεί.

1) Λουτσέσκου, μετά τον Άρη: «Έχω τα χειρότερα συναισθήματα. Καταρρεύσαμε απόψε, εξαιτίας των τελευταίων δύο αγώνων. Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις. Πιθανώς ευθύνομαι για το πώς δημιουργήσαμε μεγάλες προσδοκίες μέσα σε μια περίοδο δύσκολη με πολλά παιχνίδια και πολλούς παίκτες να λείπουν. Αυτή ίσως είναι μια εξήγηση αλλά επίσης και το γεγονός ότι παίξαμε δύο αγώνες σε έξι μέρες και ενδιάμεσα είχαμε και ευρωπαϊκό παιχνίδι, μας έφερε σήμερα εδώ».

2) Βαρέλα: «Ίσως υποσυνείδητα να μην πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Σε άλλα παιχνίδια βγάζουμε πίστη και σε άλλα είμαστε πιο χαλαροί. Το σημερινό αποτέλεσμα δείχνει πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί και ομάδες όπως ο Ατρόμητος που βρίσκονται χαμηλά μπορούν να κερδίζουν».

Τι την ήθελες την προπαγάνδα, ΠΑΟΚ; Οι ίδιοι σου οι συντελεστές (παίκτης, προπονητής) σε διαψεύδουν… Τελικά, ας μας πει και η παραμύθα: Πόση αλήθεια αντέχει;

Διαβάστε επίσης