Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΡΟΜΠΕΣ! Τώρα που ο Θρύλος τους γλεντάει ΟΛΟΥΣ, ανακάλυψαν «σάπιο κατεστημένο»!

ΡΟΜΠΕΣ! Τώρα που ο Θρύλος τους γλεντάει ΟΛΟΥΣ, ανακάλυψαν «σάπιο κατεστημένο»!
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 - 01:26

Πριν ξεκινήσουμε, να ενημερώσουμε πως απλά γελάμε και δεν δίνουμε καμία απολύτως σημασία στις αστείες ανακοινώσεις που βγήκαν την Κυριακή και τη Δευτέρα μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός-Βόλος. Γελάμε όσο δεν πάει. Γελάμε όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Όπως γελάει και ο κόσμος του Ολυμπιακού. Θα μπορούσαν να γελάνε και οι άλλοι, αλλά για τους άλλους, δεν μας νοιάζει καν.

Συνεχίζουμε...

Το 2018 (ΑΕΚ) και το 2019 (ΠΑΟΚ) που ο Ολυμπιακός έκανε «διάλειμμα» από το πρωτάθλημα, το ελληνικό ποδόσφαιρο μάλλον «καθάρισε» και όλα κυλούσαν φυσιολογικά. Τότε, μάλλον, για κάποιους ήταν όλα καλά.

Όμως, το 2020 και το 2021 που ο Ολυμπιακός ΓΛΕΝΤΗΣΕ όλη την εξυγίανση και τους έκανε πλάκα εφαρμόζοντας το ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, αλλά και το 2022 που το 47ο δείχνει να είναι στο σωστό δρόμο, το πρωτάθλημα ξαφνικά δεν είναι πια «καθαρό». ΡΟΜΠΕΣ κανονικές!

Διαβάσαμε κάτι αστειότητες για «σάπιο κατεστημένο» και για «κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου». Αστειότητες, όπως ακριβώς το γράψαμε. Τους πόνεσε τόσο πολύ όπως φαίνεται, όσο δεν πάει ο νους σας. Ίσως γιατί έχασαν και κάποιο πριμ, ποιος ξέρει...

Έχουν πολύ μεγάλη πλάκα και μόνο έτσι μπορούμε να δούμε κάτι τέτοιες αντιδράσεις, κάτι τέτοιες συμπεριφορές, κάτι τέτοιες καταστάσεις.

Ο Ολυμπιακός παίζει εδώ και χρόνια ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ εναντίον των «συμμάχων» και της «εξυγίανσης» και τους κάνει ΠΛΑΚΑ! Στα δύο χρόνια που έχασε το πρωτάθλημα, στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν... όλα καλά. Στα δύο χρόνια (και πάμε φουλ για τρίτο σερί) που ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει στο θρόνο του, στη φυσική του θέση, κάτι ΡΟΜΠΕΣ το... γύρισαν στο καλαματιανό. Τώρα που ο Θρύλος γλεντάει κόσμο και κοσμάκη, ξαφνικά γυρίσαμε στο... «σάπιο κατεστημένο» και στην… «κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αντί επιλόγου: Κάτι τέτοια, κάτι τέτοιες συμπεριφορές, μας κάνουν να θέλουμε το 47ο ακόμη περισσότερο. Ακόμη περισσότερο και από το 46ο και από το 45ο που τα θέλαμε με απίθανη... τρέλα. Κάτι τέτοια, «γεμίζουν» τον οργανισμό του Ολυμπιακού με ακόμη μεγαλύτερη δίψα για τίτλους! Με κάτι τέτοια γελάμε. Πολύ. Και κάτι τέτοια, όμως, μας φτιάχνουν ακόμη πιο πολύ! Να το... κοιτάξετε, ε!

Διαβάστε επίσης