Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λε Γκραέ: «Ο Βαλμπουενά το θύμα στην υπόθεση»

Λε Γκραέ: «Ο Βαλμπουενά το θύμα στην υπόθεση»
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 - 12:14

Θέση για την υπόθεση Βαλμπουενά-Μπενζεμά πήρε ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας. Μία υπόθεση η οποία παραμένει ακόμη και τώρα, στην επικαιρότητα. Ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι το θύμα της υπόθεσης, όπως αποφάνθηκε και η γαλλική δικαιοσύνη πριν λίγες ημέρες, καταδικάζοντας τον Καρίμ Μπενζεμά σε ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 75 χιλιάδες ευρώ.

Ο Λε Γκραέ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουν περάσει έξι χρόνια. Η απόφαση έρχεται σε μια περίοδο που είμαστε δύσκολα, μετά τον αποκλεισμό από το Euro. Το να φέρνεις πίσω τον Μπενζεμά σε αυτή την υπόθεση είναι περίπλοκο, δεν του αξίζει».

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν μάλλον στενοχωρημένος. Ο Βαλμπουενά είναι το θύμα, αλλά δεν είχε κατηγορηθεί. Μου αρέσει ως παίκτης. Είναι ένας παίκτης που έδωσε πολλά. Ίσως, ήταν ένα κακό αντανακλαστικό από μέρους μου που δεν τον πήρα τηλέφωνο, αλλά ποτέ δεν θεωρήθηκε ένοχος. Υπερασπίστηκα λίγο τον Μπενζεμά, ίσως να υπέφερε από αυτό και να μην το κατάλαβα καλά. Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα. Η σκέψη μου είναι με αυτόν».

Διαβάστε επίσης