ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Παίρνει τα πάνω του και ανεβάζει και την ομάδα

Παίρνει τα πάνω του και ανεβάζει και την ομάδα
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 - 16:12

Ο Ρόνι Λόπες δεν το έβαλε κάτω. Πέρασε ένα δύσκολο πρώτο διάστημα στον Ολυμπιακό, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί και να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Εσχάτως έχει αρχίσει, μέσα από τις εμφανίσεις του, να το αναδεικνύει. Αλλά ακόμη δεν το έχουμε δει στο 100%.

Δεν είναι μόνο το γκολ με τον Λεβαδειακό. Το ματς εκείνο δεν επιδέχεται και μεγάλης κριτικής, ο Ολυμπιακός ήταν κακός. Το να κάνει ένας παίκτης το… αυτονόητο και να παίξει καλά, απέναντι στον Λεβαδειακό, δεν αρκεί από μόνο του, για να δώσει πόντους στον Λόπες. Αλλά ΔΕΝ είναι μόνο αυτό. Ο Λόπες όποτε έχει πάρει το χρίσμα από τον Μαρτίνς, στα τελευταία ματς, έχει δείξει ότι ανεβαίνει. Έχει δείξει επίσης, ότι έχει και άλλα να δώσει, από αυτά που δίνει τώρα. Δεδομένα. Δεν είναι αυτό το ταβάνι του. Έτερον, εκάτερον. Δεν είναι απλό το να πάει ένας παίκτης στο 100% μέσα σε… ημέρες. Εννοούμε από τότε που ο Ρόνι Λόπες άρχισε να πλησιάζει τα στάνταρ του.

Ο Βραζιλιάνος, με πορτογαλικό διαβατήριο, έχει καταστήσει σαφές, το τελευταίο διάστημα, ότι θα έχει και άλλα να δώσει στον Θρύλο. Ότι άρχισε, μεν, να παίρνει… μπροστά, αλλά ότι έχει ακόμη πολλά να κάνει, για την ομάδα. Μικρό δείγμα έχουμε δει μόνο. Ο Λόπες παίρνει τα πάνω του και ανεβάζει και την ομάδα μαζί. Και θέλει να δείξει ότι η εικόνα που έχουμε σχηματίσει στο πρώτο κομμάτι της παρουσίας του εδώ, είναι η λάθος εικόνα. Μέχρι στιγμής το πάει καλά. Να συνεχίσει και καλύτερα.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Σε λίγο θα πληρώνει 1.05

Σε λίγο θα πληρώνει 1.05

Τι εννοείτε τι απ’ όλα; Όλα! Και το να διαλύσουν οι Παοκτζήδες την Τούμπα και να πέσει η μίνιμουμ τιμωρία, στην ομάδα που… έτσι έχει μάθει.